ΑΠΟΕΛ: Πήρε το ζητούμενο και πάει Δανία

Κινδύνευσε, αγχώθηκε, αλλά στο τέλος πήρε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ επί της Βαρντάρ, έχει τεράστια αξία. Οι γαλαζοκίτρινοι, συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και πλέον βρίσκονται μόλις μία πρόκριση από την είσοδο τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δύο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Το παιχνίδι απέναντι στην Βαρντάρ, ξεκίνησε καλά για τους πρωταθλητές Κύπρου, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, με την βοήθεια του κοινού τους, ανέβασαν στροφές και απείλησαν την εστία του ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι σε κάποια σημεία πήρε τρελό ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στα τετράγωνα των δύο ομάδων.

Στο 57ο λεπτό ο Πασένσια έριξε τον αγώνα τον Στίλιτς και τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Βισέντι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πλέον ο ΑΠΟΕΛ είχε το πάνω χέρι, αφού έπρεπε να δεχτεί δύο γκολ για να αποκλειστεί. Το ΑΠΟΕΛ από το γκολ και έπειτα ήταν καλύτερο και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Δεν το έκανε όμως, προς το τέλος δέχτηκε πίεση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν το 90 +4, ένα γκολ το οποίο δεν αποδείχτηκε μοιραίο και με το εκτός έδρας γκολ το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου τον περιμένει η Μίτζιλαντ Δανίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:22

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.