«Δεν θα διστάσουμε ακόμα και να διαγράψουμε προπονητές»(Συνέντευξη τύπου Δ.Σ Προπονητών)

Εφ'ολης της ύλης συνέντευξη Τύπου, την πρώτη μετά την εκλογή του στην ηγεσία του Συνδέσμου Προπονητών, παραχώρησε το μεσημέρι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Θέλαμε να μιλήσουμε πρώτα με πράξεις και κατόπιν με λόγια»  υπογράμμισε εμφατικά ο πρόεδρος Άντρος Κουλουμπρής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα μέλη του Συνδέσμου έχουν αυξηθεί κατά 30% το τελευταίο εξάμηνο, πλέον είναι πάνω από 300, ενώ έχει λειτουργήσει η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου στο www.footballcoaches.com.cy.

Αναλυτικά τα όσα λέχθησαν:

 «Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση του επαγγέλματος του προπονητή, μέσα από την εφαρμογή της προκήρυξης σε ότι αφού τα συμβόλαια και τα προσόντων προπονητών, τεχνικών διευθυντών και υπεύθυνων προγραμμάτων ανάπτυξης νέων» ανέφερε ο κ. Κουλουμπρής και πρόσθεσε ότι «θα καταγγέλλουμε στην ΚΟΠ και θα δημοσιοποιούμε τα γεγονότα για οποιονδήποτε προπονητή δεν πληροί τα κριτήρια». Καταλήγοντας προειδοποίησε πως «δεν θα διστάσουμε ακόμα και να διαγράψουμε προπονητές».

Επιπλέον ο κ. Κουλουμπρής ανέφερε πως έγινε συνάντηση με την ΚΟΠ, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν εισηγήσεις για βελτίωση της Προκήρυξης, αναβάθμιση του ρόλου και η ενεργότερη συμμετοχή, υπεράσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του Κύπριου προπονητή, η προκατάληψη και το στοίχημα και η βία.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ετήσιες βραβεύσεις που έγιναν τον Μάιο και «θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο» αλλά και να ευχηθεί καλή επιτυχία στις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Εξηγώντας την αύξηση των μελών στάθηκε στις συναντήσεις που έγιναν ανά επαρχία, μέσω σύστασης και λειτουργίας επιτροπών, ενώ για τη νέα σεζόν το πλάνο περιλαμβάνει: α) συναντήσεις με προπονητές, ανά επαρχία και κατά δίπλωμα β) διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια γ) συμμετοχή σε συμπόσια στο εξωτερικό, όπως της AEFCA (ευρωπαϊκό όργανα Συνδέσμων Προπονητών)

Σχετικά με την ιστοσελίδα:  «Tο www.footballcoaches.com.cy τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία με σκοπό να αποτελέσει έναν ενημερωτικό κόμβο για τον Κύπριο προπονητή, να παρέχει όλες τις χρηστικές πληροφορίες που χρειάζονται τα μέλη και να διευκολύνει όσους θέλουν να εγγραφούν.

Σύντομα θα αποκτήσει και επιμορφωτικό περιεχόμενο, με αποκλειστικό υλικό μόνο για μέλη. Επιπλέον, όλοι οι προπονητές μπορούν  επικοινωνήσουν onlineμε τη γραμματεία του Συνδέσμου, αλλά και συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής μέλους που θα βρουν  στη σελίδα, ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους μέσω email.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου, λέει μεταξύ άλλων ότι «είναι πολύ σημαντικό ο Κύπριος προπονητής ν’ αποκτήσει μια δυνατή φωνή» και πως «πρέπει να υπάρξει σύμπνοια, οι Κύπριοι προπονητές να γίνουν μια γροθιά, διότι αυτό μας λείπει».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:23

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.