Δεν παραδέχεται φόνο εκ προμελέτης ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία των θείων του

Ενοχή σε όλες τις κατηγορίες πλην αυτής του φόνου εκ προμελέτης παραδέχθηκε σήμερα ο 30χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το θείο και τη θεία του, Σάββα και Κυριακή Σοφοκλέους, 74 και 78 χρόνων, στις 6 Μαΐου, στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλλιάς. H υπεράσπιση εξέφρασε την ετοιμότητα του πελάτη της να παραδεχθεί ενοχή, εφόσον τροποποιηθεί η συγκεκριμένη κατηγορία, από φόνο εκ προμελέτης, σε ανθρωποκτονία.

Εναντίον του 30χρονου απαγγέλθηκαν σήμερα από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, τέσσερις κατηγορίες που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, κατοχή και μεταφορά πιστολιού, σφαιρών και χρήση τους.

Το Κακουργιοδικείο όρισε νέα ακρόαση της υπόθεσης για τις 16 Οκτωβρίου και ο 30χρονος οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως τα θύματα είχαν δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι, ενώ βρίσκονταν σε αποθήκη στο περιβόλι του και τα άψυχα σώματα τους εντοπίστηκαν από συγχωριανούς τους, που τους αναζητούσαν.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του μετά από αξιολόγηση μαρτυριών πως ο 30χρονος παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Το φονικό όπλο εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του 30χρονου και όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου αδελφού του, που είναι θηροφύλακας και ο οποίος θα δικαστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τη μη ασφαλή φύλαξη του υπηρεσιακού του όπλου και των σφαιρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:36

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.