Πανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ - Η αποστολή για τον αγώνα με τη Βαρντάρ


Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με τη Βαρντάρ, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό τόνισε ο τεχνικός Ντομίγκος Πασιένσια, δίνοντας και το στίγμα των δύο αναμετρήσεων. "Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό και στόχος μας είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα με το οποίο θα πάμε στον επαναληπτικό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δουλεύουμε πολύ καλά και έχουμε αυτοπεποίθηση. Αρχίσαμε τις προπονήσεις 23 Ιουνίου και τώρα 13 Ιουλίου - έχουμε και νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα - και αυτό που μπορώ να σας πως είναι ότι αισθάνομαι , τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο", είπε, δίνοντας τη δική του εκτίμηση σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας.

"Έχουμε μελετήσει τη Βαρντάρ. Είναι ομάδα η οποία αμύνεται πολύ καλά και βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Εμείς όμως, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και καλούμαστε να τα δώσουμε όλα. Εγώ πρώτος, ως προπονητής, θέλω να επιλέξω τους πιο κατάλληλους για να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει καλά", πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αγωνιστικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Η ομάδα προπονείται για το αυριανό παιχνίδι και συνεχίζουμε χωρίς προβλήματα. Εγώ θέλω να έχω τους πιο κατάλληλους για την ενδεκάδα και με αυτούς θα προχωρήσω. Είχαμε μόνο 20 ημέρες για να προετοιμαστούμε. Αυτό που έχω να κάνω είναι να επιλέξω τους καταλληλότερους αφού κάποιοι ενδεχομένως να είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλους.

Κατά κύριο λόγο ο Πασιένσια θα στηριχθεί στον περσινό κορμό της ομάδας, με Σέρτζιο, Αντωνιάδη, Καρλάο, Μοράις, Χαραλαμπίδη, Βινίσιους και Ντε Βινσέντι. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Αστίθ, Πιατκόφσκι και Μακρίδης, ενώ πολλές πιθανότητες να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια συγκεντρώνει ο νεοαποκτηθείς Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση, όπως δήλωσε ο Πασιένσια απαντώντας σε σχετική ερώτηση και είναι σε θέση να προσφέρει. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βάντερ.


Μετά την ολοκλήρωση της αποψινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τη Βαρντάρ: Κίσσας, Βάτερμαν, Ιωάννου, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Αστίθ, Καρλάο, Αμορίν, Μοράις, Μακρίδης, Στίλιτς, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Λεαλ και Πιακτόφσκι.

Εκτός έμειναν οι Κοδίνα, Αρτυματάς, Αλωλεύτης, Ναφίου και Τσόκο.


Στις 8:00μ.μ. ο αγώνας το βράδυ της Τρίτης (14/7) και θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά από το Τρίτο.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:36

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.