Στόχος να τεθούν οι βάσεις για νέο ελληνικό πρόγραμμα

Την ελπίδα να επιτευχθεί περισσότερη πρόοδος σήμερα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βλάντις Ντομπρόβσκις.

Προσερχόμενος στο Eurogroup, επεσήμανε ότι οι συνομιλίες χθες ήταν αρκετά περίπλοκες.
Θέλουμε, τόνισε, να μπορέσουμε σήμερα να δώσουμε εντολή για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον κύριο Ντομπρόβσκις, το Eurogroup θα προετοιμάσει και θα βάλει τη βάση των συζητήσεων για τους ηγέτες της Ευρωζώνης.

Πιέρ Μοσκοβισί

Μακρά και δύσκολη χαρακτήρισε τη χτεσινή συνεδρίαση του Eurogroup ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιέρ Μοσκοβισί και τόνισε ότι στη σημερινή συνάντηση οι υπουργοί θα επικεντρωθούν στην προσπάθεια έναρξης διαπραγματεύσεων για ένα νέο πακέτο της Ελλάδας.
Είπε ότι υπάρχει βάση για διαπραγμάτευση δεδομένου ότι η Αθήνα όπως είπε κάνει περισσότερα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Το μέλλον της Ελλάδας υπέδειξε βρίσκεται εντός της ευρωζώνης ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η Αθήνα πρέπει να συνεχίσει στη ζώνη του ευρώ μεταρρυθμισμένη.

Χάρης Γεωργιάδης

Το Eurogroup πρέπει να δώσει εντολή διαπραγμάτευσης στους θεσμούς δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.
Προσερχόμενος στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών στις Βρυξέλλες, ο Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι χάθηκε χρόνος τους τελευταίους έξι μήνες.
Επισήμανε ότι θα πρέπει το νέο μνημόνιο να δημιουργήσει προοπτικές για την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η Αθήνα χρειάζεται ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρύθμισης.
Ο Κύπριος υπουργός οικονομικών τόνισε ότι για τον ίδιο, το σενάριο ενός
Grexit έχει φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σύνταξη: Στέλιος Κρέουζος

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:37

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.