Στην Κύπρο για κατάθεση ο επίδοξος εκτελεστής

Στην Κύπρο, βρίσκεται ο Ελλαδίτης, ο οποίος θα  εκτελούσε τον αρχηγό και άλλα δύο βασικά μέλη φατρίας της Λάρνακας, ύστερα από εντολές αρχηγού αντίπαλης φατρίας.


 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελλαδίτης ήρθε στην Κύπρο οικειοθελώς τα μεσάνυκτα και το μεσημέρι έδωσε κατάθεση, ως μάρτυρας σε βάρος των τριών καταζητουμένων, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί και πιστεύεται ότι έχουν διαφύγει στα κατεχόμενα.
 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ελλαδίτης στην κατάθεσή του, επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε ο μάρτυρας της Αστυνομίας, ο οποίος μετείχε στο σχεδιασμό της δολοφονίας.
 Υπενθυμίζεται, ότι τον Ελλαδίτη, ο οποίος έχει την φήμη δεινού εκτελεστή, είχε προσεγγίσει ο μάρτυρας της Αστυνομίας που αποκάλυψε τα σχέδια για το τριπλό φονικό στις 6 Ιουνίου.
 Ο Ελλαδίτης, ήρθε στην Κύπρο, και όταν του έδωσαν τον οπλισμό που θα χρησιμοποιούσε αρνήθηκε να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου διότι, όπως είπε, χρησιμοποιεί μόνο περίστροφο για να μην αφήνει κάλυκες στην σκηνή.
 Για την μετάβαση του στην Κύπρο πληρώθηκε 12 χιλιάδες ευρώ.
 Ο μάρτυρας της Αστυνομίας, είχε συμφωνήσει με τον Ελλαδίτη να μην διαπράξει την δολοφονία αλλά να συνεχίσουν να αποσπούν χρήματα από τον καταζητούμενο αρχηγό της φατρίας.
 Ο καταζητούμενος αρχηγός της φατρίας, μετέβη λίγες μέρες μετά στην Αθήνα, και ζήτησε από τον Ελλαδίτη να εκτελέσει και τον συνεργάτη του- μετέπειτα μάρτυρα της Αστυνομίας, και τον πλήρωσε.
 Ο Ελλαδίτης ενημέρωσε όμως τον μάρτυρα της Αστυνομίας και την επόμενη μέρα μοίρασαν τα χρήματα.
 Ο συνεργάτης της φατρίας, φοβούμενος πλέον για τη ζωή του, μετέβη στο Αρχηγείο και αποκάλυψε το σχέδιο.

Σύνταξη: Μαρία Λουκαϊδου- Στεφανία Σάββα

Επιμέλεια: Νίκος Παναγιωτίδης

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 08:01

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ενέκρινε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Η Άγκυρα αρνήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
ΔΗΠΑ: Η Ευρώπη είναι το οξυγόνο για την Κύπρο
12:17
Συστάσεις προστασίας εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας εξαιτίας της σκόνης
12:15
Στη Νομική Υπηρεσία για τη σύμβαση το Υπουργείο Μεταφορών
12:14
Τη στήριξη των πολιτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
11:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.