Cyta: Ηλεκτρονικός λογαριασμός = δώρα

Η Cyta, στην προσπάθειά της να ενθαρρύνει όλους τους πελάτες της να επιλέγουν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, διοργανώνει διαγωνισμό για όσους αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή. Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου και για κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους), θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαία κλήρωση, για να διεκδικούν ένα Samsung Galaxy Tab Active 8” 4G tablet (συνολικά θα κληρωθούν 30 τερματικά tablets).

Αξίζει να σημειωθεί ότι 25.000 περίπου πελάτες της Cyta έχουν ήδη επιλέξει την ηλεκτρονική τιμολόγηση και επωφελούνται από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Πέραν από την ευκολία στη χρήση και την εξοικονόμηση χρόνου, η αξιοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Cyta που έχουν ήδη μεταφερθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, έχουν συμβάλει ώστε να εξοικονομηθούν μέχρι τώρα, 5.500kg χαρτιού/έτος, για την παραγωγή του οποίου χρειάζονται 95 δέντρα, καταναλώνονται 13.715kWh ενέργειας και 275.000t νερού και εκλύονται 4.400kg διοξειδίου του άνθρακα.

Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν το λογαριασμό των υπηρεσιών τους ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα:

• στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) σε PDF μορφή ή

• μέσω της υπηρεσίας ebill.

Ενεργοποιώντας τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, οι πελάτες έχουν:

• ενημέρωση κάθε μήνα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις ο λογαριασμός είναι διαθέσιμος,

• εύκολη πρόσβαση, κατέβασμα ή/και δυνατότητα εκτύπωσης του λογαριασμού τους, 24 ώρες την   ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα,

• ηλεκτρονική αποθήκευση των λογαριασμών τους για περίοδο 24 μηνών, καταργώντας έτσι την αρχειοθέτηση και τη διατήρηση των έντυπων λογαριασμών.

Οι ιδιώτες πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στη διεύθυνση: http://www.cyta.com.cy/activate-electronic-invoicing.

Οι επιχειρηματικοί Πελάτες παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή με τα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy, το δίκτυο καταστημάτων Cyta ή να καλούν, χωρίς χρέωση, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

Πηγή: Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 08:01

Τελευταιες Ειδησεις

20 Σεπτεμβρίου
Ισραήλ: Σχεδόν 7.500 κρούσματα του νέου κορονοϊού, 4 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 σε 24 ώρες
07:46
Eλλάδα : Σήμερα οι ανακοινώσεις για την χορήγηση αναμνηστικής δόσης εμβολίου κατά της covid-19
07:41
Ερντογάν: Η Τουρκία δεν δέχεται διαταγές από κανέναν
07:23
Στα 350.897 τα νέα περιστατικά COVID-19 παγκοσμίως, στους 5.748 οι θάνατοι
07:21
Διαψεύδει η Αθήνα ότι θα γίνει συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
07:18
AUKUS: Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επιδιώκει εξομάλυνση με τη Γαλλία
07:05
Λιβύη: Δύο νεκροί σε σύγκρουση ελικοπτέρων των δυνάμεων του στρατάρχη Χάφταρ
07:02
Βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία: Ο υποψήφιος του SPD Όλαφ Σολτς αναδείχθηκε νικητής στην τελευταία τηλεοπτική αντιπαράθεση
06:55
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου την Παρασκευή θα προσφωνήσει την 76η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
06:51
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στον Ν. Χάρρις το Μετάλλιο του Μέγα Διοικητή του Τάγματος του Μακαρίου Γ’
06:50
19 Σεπτεμβρίου
Βουλευτικές εκλογές: Η Ενιαία Ρωσία προηγείται με ποσοστό 38,57%, στη δεύτερη θέση το Κομμουνιστικό Κόμμα με 25,17%
21:27
Ερντογάν: Η Τουρκία δεν δέχεται διαταγές από κανέναν
20:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand