Cyta: Ηλεκτρονικός λογαριασμός = δώρα

Η Cyta, στην προσπάθειά της να ενθαρρύνει όλους τους πελάτες της να επιλέγουν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, διοργανώνει διαγωνισμό για όσους αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή. Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου και για κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους), θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαία κλήρωση, για να διεκδικούν ένα Samsung Galaxy Tab Active 8” 4G tablet (συνολικά θα κληρωθούν 30 τερματικά tablets).

Αξίζει να σημειωθεί ότι 25.000 περίπου πελάτες της Cyta έχουν ήδη επιλέξει την ηλεκτρονική τιμολόγηση και επωφελούνται από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Πέραν από την ευκολία στη χρήση και την εξοικονόμηση χρόνου, η αξιοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Cyta που έχουν ήδη μεταφερθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, έχουν συμβάλει ώστε να εξοικονομηθούν μέχρι τώρα, 5.500kg χαρτιού/έτος, για την παραγωγή του οποίου χρειάζονται 95 δέντρα, καταναλώνονται 13.715kWh ενέργειας και 275.000t νερού και εκλύονται 4.400kg διοξειδίου του άνθρακα.

Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν το λογαριασμό των υπηρεσιών τους ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα:

• στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) σε PDF μορφή ή

• μέσω της υπηρεσίας ebill.

Ενεργοποιώντας τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, οι πελάτες έχουν:

• ενημέρωση κάθε μήνα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις ο λογαριασμός είναι διαθέσιμος,

• εύκολη πρόσβαση, κατέβασμα ή/και δυνατότητα εκτύπωσης του λογαριασμού τους, 24 ώρες την   ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα,

• ηλεκτρονική αποθήκευση των λογαριασμών τους για περίοδο 24 μηνών, καταργώντας έτσι την αρχειοθέτηση και τη διατήρηση των έντυπων λογαριασμών.

Οι ιδιώτες πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στη διεύθυνση: http://www.cyta.com.cy/activate-electronic-invoicing.

Οι επιχειρηματικοί Πελάτες παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή με τα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy, το δίκτυο καταστημάτων Cyta ή να καλούν, χωρίς χρέωση, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

Πηγή: Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 08:01

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.