Τέταρτη σύλληψη για τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 37χρονου, ο οποίος συνελήφθηκε χθες σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη Λεμεσό, για την οποία τελούν ήδη υπό κράτηση δυο αδέλφια 30 και 33 ετών, καθώς και η 31χρονη σύζυγος του 33χρονου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ο τέταρτος ύποπτος συνελήφθηκε μετά από μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση και είναι το ίδιο άτομο που αναζητούσε η Αστυνομία, αλλά δεν είχαν μέχρι χθες εξακριβωθεί πλήρως τα στοιχεία του.

Εναντίον του, όπως και των άλλων τριών υπόπτων, διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεων Α’ και Β’ και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και Β’ με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Οι τρεις άλλοι ύποπτοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην οικία του 33χρονου στο Σούνι και τον εντοπισμό, στο όχημα του 30χρονου αδελφού του, 26 κιλών και 100 γραμμαρίων κάνναβης, 860 γραμμαρίων ρητίνης κάνναβης και ενός κιλού και 160 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης - crystal ice. Επίσης, στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους εντοπίστηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 480 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα δυο αδέλφια τέθηκαν το περασμένο Σάββατο υπό 8ήμερη κράτηση, ως επίσης και η 31χρονη, η οποία ωστόσο βρίσκεται υπό φρούρηση σε χώρο εκτός των κρατητηρίων, αφού είναι λεχούσα και θηλάζει το ενάμιση μηνός βρέφος της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 08:28

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
17:55
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βάσα Κελλακίου
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.