Άστοχη χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία μελισσοκόμων ο Υπουργός Γεωργίας

Άστοχη χαρακτήρισε Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης την εκδήλωση διαμαρτυρίας μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην είσοδο του κτιρίου του Υπουργείου.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συμβολής των μελισσών στη γεωργία και το περιβάλλον, αλλά και το πρόβλημα που δημιουργείται στην Κύπρο από τους μελισσοφάγους, ο Υπουργός Γεωργίας απέστειλε επιστολή στους ενδιαφερομένους με την οποία τους ενημέρωνε για τις ενέργειες που λαμβάνει το Υπουργείο του, με σημαντικότερη την ένταξη για πρώτη φορά στα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Κλάδου της Μελισσοκομίας με ενισχύσεις που ξεπερνούν τα €1,6 εκ. για την πενταετία.

Ενέργειες σαν τη σημερινή, τη στιγμή μάλιστα που η επίλυση των προβλημάτων έχει ήδη τροχιοδρομηθεί, απλά προκαλούν ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας, αλλά και αχρείαστο δημοσιονομικό άχθος για την αστυνόμευση της εκδήλωσης, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Υπουργός.

Ο κύριος Κουγιάλης σημειώνει επίσης ότι η Παγκύπρια Κίνηση Επαγγελματιών Μελισσοκόμων δεν συμμετείχε στην εκδήλωση, θεωρώντας ικανοποιητικές τις απαντήσεις του Υπουργού Γεωργίας σε επιστολή που είχε αποσταλεί προς τις δύο οργανώσεις προ ημερών.

Επιμέλεια: Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:22

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.