Φάϊναλ Φόρ: Η ώρα του "θρύλου"

Τσεσεκά-Ολυμπιακός στη Μαδρίτη (19.00)

Αποφασισμένος να φθάσει στο τέταρτο τρόπαιο της Ευρωλίγκα παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς.
Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είναι το αουτσάίντερ στον αποψινό ημιτελικό στη Μαδρίτη με τη Τσεσεκά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει.
Το ρόστερ που διαθέτει η Ρωσική ομάδα είναι όντως ποιτικότερο, όπως και τα στατιστικά, αλλά οι αριθμοί δεν εξεσφαλίζουν τα τρόπαια.


Ο Ολυμπιακός, στην ένατη παρουσία του σε φάϊναλ φόρ, καλείται να διαψεύσει τα πάντα για τρίτη φορά απέναντι στη Τσεσεκά σε φάϊναλ φόρ της Ευρωλίγκα και να παραμείνει ο εφιάλτης της ρωσικής ομάδας.
Απέναντι στην ακριβότερη και ποιοτικότερη, ΤΣΕΣΕΚΑ, που έχει χάσει μόλις τρεις φορές φέτος στην Ευρωλίγκα και συνολικά επτά σε 61 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του όπλα: την έλλειψη άγχους, αφού έχει επιτελέσει την αποστολή του και φτάνοντας στο φάϊναλ φόρ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σκοπεύει να σταματήσει εδώ.
Αυτό που λείπει στον Ολυμπιακό είναι η τύχη. Γιατί παραμονή του μεγάλου αγώνα είδε τον Ματ Λοτζέσκι να ταλαιπωρείται από το στομάχι του και να είναι αμφίβολος. Όμως οι ερυθρόλευκοι έφτασαν ως εδώ ξεπερνώντας όχι μόνο ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και τις αναποδιές που πολλάκις εμφανίστηκαν στο δρόμο τους.
Στον αντίποδα, η Τσεσεκά φτάνει στο φάίναλ φόρ για δωδέκατη φορά τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο μετά το 2008, μετά από διαδοχικές αποτυχίες από θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους. Αυτή τη φορά, στο τυχερό για αυτήν έδαφος της Μαδρίτης όπου προ επταετίας στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, η «αρκούδα» φιλοδοξεί να… δαγκώσει. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει καταφέρει να μετατρέψει σε πειθαρχημένο σύνολο τους πολλούς αστέρες που διαθέτει, ενώ όλοι διαβεβαιώνουν πως ό,τι έγινε το 2012 και το 2013 θα μείνει σε… Πόλη και Λονδίνο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Βιτάλι Φριτζόν είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά μένει να φανεί αν θα επιλεγεί στη δωδεκάδα αντί του «άχρωμου» Κορόμπκοφ.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπελόσεβιτς, Ρίζικ και Ιερεθουέλο.
19.00 ΤΣΕΣΕΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
22.00 ΡΕΑΛ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:22

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.