Τέλος ή παράταση ; Κεραυνός-ΑΕΚ, πράξη 4η, 19:00 «Κώστας Παπαέλληνας»

Τέλος, ή παράταση στην αγωνία ;
Κεραυνός-ΑΕΚ, πράξη 4η απόψε, για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, στις 19:00, στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου.

Οι δύο ομάδες αξιοποίησαν την έδρα τους στους πρώτους τρεις ημιτελικούς, με την ομάδα της Λάρνακας να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση επιτυχίας της απόψε στο Στρόβολο θα εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στον τελικό.
Αντίθετα ο Κεραυνός είναι η ομάδα που αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν έχει δικαίωμα ήττας. Ως εκ τούτου, θα παλέψει για την ισοφάριση και να οδηγήσει την σειρά σε 5ο ματς και να πάει την Παρασκευή στη Λάρνακα για το διπλό πρόκρισης στο τελικό.
Έως τώρα οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν αρκετά καλές μάχες, εντυπωσιακά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ ή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Κεραυνός κατάφερε να ελέγξει περισσότερο την υπεροπλία της Πετρολίνα ΑΕΚ κάτω από τα καλάθια και να βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα από την περιφέρειά του. Το ίδιο θέλει να κάνει και το βράδυ της Τρίτης, προσδοκώντας πως θα έχει περισσότερους παίκτες να προσφέρουν στο επιθετικό κόμματι και πως θα βγει καλύτερα το αμυντικό τους πλάνο. Οι «κιτρινοπράσινοι» πάνε στο Στρόβολο για να αποδείξουν την πληρότητά τους ως ομάδα, με λύσεις και στην περιφέρεια και στους ψηλούς. Στόχος τους είναι να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, να κλείσουν σωστά την άμυνά τους και να οδηγήσουν το παιχνίδι στη δική τους πλευρά, για να κλείσουν θέση στον τελικό.
Μεγάλη απώλεια για τον Κεραυνό, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γουίντεν, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο.
Τζάμπολ στο «Κώστας Παπαέλληνας» στις 19:00, με τον αγώνα να μεταδίδεται απευθείας από τη Cytavision.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:19

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.