Οι οδηγίες της Αστυνομίας για τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ανόρθωσης - ΑΠΟΕΛ

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, 2015 και ώρα 17:30 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 16:00. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και οπωσδήποτε πριν την 16:30 ώρα ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα διατεθούν 1200 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των μαθητικών και των παιδικών) τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν κατά την προπώληση και ως εκ τούτου η πιθανότητα να ανοίξει ταμείο στο στάδιο θεωρείται απομακρυσμένη.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι οπαδοί της ομάδας να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν εξασφαλίσουν από προηγουμένως κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.

Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

 

ant pap map

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα προέρχονται από Λευκωσία να στρίψουν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά μέχρι το στάδιο.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή.

Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλαδή, να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας.

Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.
Η ώρα 15:30 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς και τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Η Αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

Τελευταιες Ειδησεις

03 Μαρτίου
Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα
16:22
Πιέσεις για ταχύτερη άρση του lockdown στη Βρετανία λόγω καλύτερων του αναμενόμενου δεικτών
16:16
Υπουργικό: Επίδομα σε εκπαιδευτικούς Επιμορφωτικών και Συνεργάτες Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης
15:56
Η Ελένη Θεοχάρους ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης για τις βουλευτικές εκλογές
15:54
Ντεμίρ: Η Άγκυρα δεν επιδιώκει απαραιτήτως να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35
15:53
Σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς το επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων
15:27
Η Πρέσβειρα της Ολλανδίας επιβεβαίωσε στον Πρόεδρο της Βουλής τη στάση αρχών στο Κυπριακό
15:23
Ορμπάν προς Βέμπερ: Αποχωρούμε αμέσως από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ
15:19
Στην Ολομέλεια της Βουλής στις 11 Μαρτίου οι διαρροές στο Al Jazeera για τις πολιτογραφήσεις
15:17
Το σχέδιο «Ηρακλής» για δανειολήπτες με μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια εξήγγειλε ο ΟΧΣ
15:14
Δημοσκόπηση:Υπέρ της χαλάρωσης του lockdown η πλειοψηφία των Γερμανών
15:12
Η πνευματική ελευθερία δεν μπορεί να περιορίζεται λόγω του τίτλου ενός τραγουδιού, λέει η Κυβέρνηση
15:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand