Ελλάδα: Τον σκότωσε γιατί την έκανε πόρνη και βίαζε τις αδελφές της

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 33χρονου που διαπράχθηκε στις 4-2-2015 στις Αχαρνές Αττικής και για το φόνο έχει συλληφθεί 24χρονη η οποία ομολόγησε την πράξη της και ανέφερε πως έφθασε στο έγκλημα διότι ο 33χρονος την κακοποιούσε σεξουαλικά, την έκανε πόρνη και ταυτόχρονα βίαζε και τις δύο αδελφές της.

Ο 33χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, με πολλά τραύματα από μαχαίρι, σε διάφορα σημεία του σώματός του, έξω από την περίφραξη του παλιού Νεκροταφείου Αχαρνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη ήταν  γνωστή του θύματος και τον σκότωσε για προσωπικές διαφορές ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν.

Η 24χρονη ομολόγησε την πράξη της και σε κατάθεσή της ανέφερε ότι έφτασε στο έγκλημα μετά από σοβαρή κακοποίηση και εξευτελισμούς που είχε υποστεί από το θύμα. Συγκεκριμένα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε συνάψει σχέση με τον 33χρονο, αλλά αυτός στην πορεία την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ βίαζε και τις δύο αδελφές της, αναγκάζοντας την ίδια να εκδίδεται σε πελάτες που της έβρισκε, προκειμένου να της παίρνει τα χρήματα και να αγοράζει ναρκωτικά.

Το μοιραίο βράδυ, όπως ανέφερε η 24χρονη, της τηλεφώνησε και της είπε να είναι έξω από το νεκροταφείο σε 10 λεπτά, προκειμένου να τη μεταφέρει σε έναν ακόμη πελάτη.

Η γυναίκα πράγματι μετέβη στο σημείο του ραντεβού, όπου όμως, μετά από έντονη λογομαχία, μαχαίρωσε τον 33χρονο και τον σκότωσε.

Σύνταξη : Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 08:48

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.