Τα μη εξυπηρετούμενα ο επόμενος στόχος Γιωρκάτζη

Η διαχείριση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων (ΜΕΔ) είναι ο επόμενος στόχος που έχει θέσει η διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Γιωρκάτζη συναντήθηκε με το προσωπικό της ΚΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της.
Στη συνάντηση, η διοικητής της ΚΤ προέβη σε σύντομο απολογισμό των όσων έχουν επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της και αναφέρθηκε στους τρεις πιο σημαντικούς στόχους που έχουν επιτευχθεί και ειδικότερα στην επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, στο γεγονός ότι οι κυπριακές τράπεζες κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και στη μείωση των επιτοκίων.
Παρουσίασε επίσης τους νέους στόχους της ΚΤ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον στόχο της διαχείρισης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων(ΜΕΔ).
Η κ. Γιωρκάτζη ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην ΚΤ για το έργο που επιτελούν και τους κάλεσε, αν επιθυμούσαν, να της υποβάλουν οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο την ίδια, χωρίς ωστόσο να υποβληθεί κάποια ερώτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:18

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης (Βίντεο)
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.