Μεγάλοι επενδυτές σε σύνοδο στη Λεμεσό

Θεσμικοί επενδυτές διεθνούς εμβέλειας θα παραστούν στη σύνοδο `Cyprus Investors Summit 2015` που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) σήμερα και αύριο στη Λεμεσό.

Στη σύνοδο, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον CIPA, θα παρουσιαστούν σε ηγετικά στελέχη 40 περίπου επενδυτικών ταμείων, επιχειρήσεων, τραπεζών, και άλλων διεθνών οργανισμών 18 μεγάλα αναπτυξιακά έργα του ιδιωτικού τομέα όπως γήπεδα γκολφ, μαρίνες, μεικτές αναπτύξεις και άλλα.

Οι Κύπριοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στους ξένους επενδυτές, να πραγματοποιήσουν απευθείας επαφές μαζί τους και να διευθετήσουν ακόμη και επισκέψεις στους χώρους όπου βρίσκονται οι συγκεκριμένες αναπτύξεις.

Απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό στο δείπνο του Cyprus Investors` Summit 2015 ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η επίσημη έναρξη των εργασιών της συνόδου, με ομιλίες μεταξύ άλλων από τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη, τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, τον Έφορο Αποκρατικοποιήσεων Κωνσταντίνο Ηροδότου, τον Χάρη Παπαχαραλάμπους Γενικό Διευθυντή του CIPA, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν και τον Πρόεδρο του CIPA Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Επιμέλεια: Νίκος Κέττηρος

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:16

Τελευταιες Ειδησεις

09 Δεκεμβρίου
Τις πιθανές «επιλογές» στις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια θα εξετάσει το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
15:34
Κατασκευές: Ανοδικά οι άδειες οικοδομής, πτώση στην αξία το ενιάμηνο
15:14
Σχέδιο δράσης για στήριξη της συνδεσιμότητας στην ΕΕ ζητά η Κύπρος
15:06
Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος
14:37
Τα σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Παρασκευή
14:27
Κυπριακό, μεταναστευτικό και πανδημία ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν Αναστασιάδης και Σάντσεθ
14:15
Πιθανότητα «πολύ μεγαλύτερης» κορύφωσης κρουσμάτων και νοσηλειών Covid στο ΗΒ λόγω της Όμικρον
14:10
Μικρά κέρδη στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
14:06
Θα προωθηθεί η ίδρυση Ινστιτούτου Καρκίνου στην Κύπρο
14:00
CDC Αφρικής: Ίσως χρειαστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός-Χωρίς εμβολιασμούς η Ερυθραία
13:49
Ημερίδα Κολύμβησης
13:40
Το πολυασφαλιστικό μπαίνει από την πίσω πόρτα στο ΓΕΣΥ καταγγέλει ο Γενικός Ελεγκτής
13:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand