Αναβαθμίζονται, δεν κόβονται οι «πατάτες αντιναχτές»

Η σατιρική εκπομπή "πατάτες αντιναχτές" δεν θα κοπεί, αντίθετα θα αναβαθμιστεί κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προγραμμάτων του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος.

Χαρακτηρίζει παράλληλα ανακριβή και ψευδή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αναφέρονται σε ενδεχόμενο κόψιμο της εκπομπής.
Ο κύριος Τσώκος σημειώνει ότι καμία παρέμβαση ή προσπάθεια λογοκρισίας δεν έχει γίνει ποτέ από πλευράς της Διοίκησης ή της Διεύθυνσης του Ιδρύματος με στόχο την φίμωση οποιουδήποτε από τους συντελεστές της εκπομπής.
Οι όποιες συστάσεις έγιναν, εξηγεί, ήταν στη βάση καταγγελιών στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και στην Επίτροπο για τα δικαιώματα του παιδιού, από οργανωμένα σύνολα και τηλεθεατές και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να μην ληφθούν υπόψιν.
Αποδίδει ακόμα σε ψεύδη και ανακρίβειες επί σκοπώ, όσα αναφέρονται σε ανώνυμη ανακοίνωση από γνωστό, όπως τονίζει, συντάκτη, την οποία δήθεν υπογράφουν "οι ελεύθερες φωνές των πατατών".
Όσον αφορά το κόστος της εκπομπής ξεκαθαρίζει ότι ανέρχεται σε 36 χιλιάδες ευρώ το μήνα, δηλαδή 4,500 ευρώ το επεισόδιο, μη συμπεριλαμβανομένων των μισθών μόνιμα αποσπασμένων στην παραγωγή σκηνοθετών, που πληρώνονται απευθείας από το ΡΙΚ.
Ο κύριος Τσώκος αναφέρει ότι η Διοίκηση και η Διεύθυνση του ΡΙΚ θα  συνεχίσουν από κοινού άοκνα, απερίσπαστα και ακούραστα την προσπάθεια εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού του Ιδρύματος, με μοναδικό γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση όλων των προγραμμάτων και παραγωγών της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Σύνταξη: Εύη Μουρούζη

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:17

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Ομόνοια : Promo video για την γιορτή της
14:59
Συνάντηση του Επιτρόπου Προεδρίας με τη νέα Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας
14:54
Η Ομάδα των G7 θα δεσμευτεί για τη διάθεση έως 5 δισεκ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας επισιτιστικής ανασφάλειας
14:30
Slavov στο ΑΠΟΕΛ, ως Chief Football Scouter
14:27
Από την Ανόρθωση στο Βόλο ο Ντέλετιτς
14:20
ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μετεγγραφή Γκατσίνοβιτς!!
14:11
Πυροδότησε τη "βόμβα" Αντρέ Γκρέι ο 'Αρης Θεσσαλονίκης
14:02
Επιδείνωση παρουσίασε το Οικονομικό Κλίμα τον Ιούνιο
13:58
'Εβαλε τη φανέλα με το φοίνικα ο Εμπραλίτζε (φώτος)
13:46
Στο 0% παραμένει το αντικυκλικό κεφαλαιακό απόθεμα ασφαλείας, ανακοίνωσε η ΚΤΚ
13:44
Οι Ουκρανοί οχυρώνονται στο Λισιχάνσκ, σημειώνει το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας
13:39
Αποφάσεις οργανωτικής σύσκεψης για το Super Cup 2022
13:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand