Ομόνοια: Καταγγέλει τους διαιτητές-Δύο μήνες εξω ο Μίκαελ Ποτέ

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομόνοιας αναφέρεται στη χθεσινή διαιτησία του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, του 1ου επιπρόσθετου διαιτητή, Αντώνη Χριστοδούλου και του βοηθού διαιτητή, Αθηνόδωρου Ιωάννου, ζητάει την άμεση κάθοδο ξένων διαιτητών, κάνει αναφορά στον τραυματισμό του Μίκαελ Ποτέ, ενώ παραθέτει και βίντεο διάρκειας 9:16 για τις φάσεις που διαμαρτύρονται.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, ανέλυσε το βίντεο του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα και αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, του 1ου επιπρόσθετου διαιτητή, Αντώνη Χριστοδούλου και του βοηθού διαιτητή, Αθηνόδωρου Ιωάννου.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου έγινε χθες μάρτυρας μίας εχθρικής και προκλητικής σε βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Σε πέραν των δέκα φάσεων, η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα (βλέπε βίντεο) και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα αλλοιώθηκε.

Υπήρχαν τέσσερις ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και δύο αποβολές παικτών του Απόλλωνα, στις οποίες οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια, όπως και ορισμένες άλλες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις.

Πώς νιώθει άραγε ο κ. Βασίλης Δημητρίου, μετά το "επιθετικό" φάουλ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μίκαελ Ποτέ, του οποίου οι εξιδεικευμένες ιατρικές εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο 6ο και 7ο αριστερό πλευρό, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες;

Για ακόμη μία φορά, σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και όταν η ομάδα μας άρχισε να γίνεται απειλητική για τους πρωτοπόρους, πέφτει θύμα διαιτητικών "λαθών" και εξαναγκάζεται σε ήττα.

Όσο ήταν στην επικαιρότητα οι σοβαρές καταγγελίας του κ. Μάριου Παναγή (έκανε αναφορά και στον διαιτητή του χθεσινού αγώνα), ξαφνικά είχαμε διαιτησίες 50%-50% για την ομάδα μας. Όταν κόπασε ο "θόρυβος", τα πάντα επέστρεψαν στις παλιές... κακές μέρες.

Σημειώνουμε ότι το Σωματείο μας ήταν, από τα ελάχιστα, που αντέδρασαν έντονα και ζήτησε άμεση διερεύνηση και ξεκαθάρισμα στα όσα καταγγέλλει ο κ. Μάριος Παναγή, όπως και τις παραιτήσεις ατόμων που προκαλούν ζημιά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως και τότε, έτσι και τώρα, ζητούμε την κάθοδο ξένων διαιτητών, κάτι που υποσχέθηκε και η ηγεσία της ΚΟΠ. Η άμεση κάθοδός τους είναι επιβεβλημένη ανάγκη, γιατί αποδείχτηκε ότι Κύπριοι διαιτητές, δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν - για διάφορους λόγους - σε κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως επισπεύσουν τη διαδικασία εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης όλων ανεξαιρέτως των Σωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στέλλουμε ξεκάθαρο μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν. Καλούμε, τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:17

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Ατύχημα η έκρηξη που σημειώθηκε σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων, στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Το υπουργείο Υγείας έθεσε θέμα στον ΟΑΥ και τον ΟΚΥΠΥ πριν από την καταστροφή φαρμάκων
09:36
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.