Ενημέρωση Συμμαχίας για πορεία αναδιάρθρωσης ΡΙΚ

Η Συμμαχία Πολιτών θέλει ένα υγιές Ραδιοφωνικό Ίδρυμα, δήλωσε ο πρόεδρός της Γιώργος Λιλλήκας, ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ, στη διάρκεια της οποίας έτυχε ενημέρωσης για την προσπάθεια αναδιάρθρωσης του Ιδρύματος.

Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε πως είναι γεγονός ότι το ΡΙΚ χρειάζεται αναδιάρθρωση για να γίνει και πιο παραγωγικό, αλλά κυρίως για να φέρει σε πέρας τους σκοπούς για τους οποίους έχει ιδρυθεί, που είναι πολύ σημαντικοί, όπως δήλωσε.
Είπε πως αντάλλαξαν απόψεις για τις προκαταρκτικές σκέψεις που έχει το ΔΣ του ιδρύματος μετά και τη μελέτη της PWC και πως η Συμμαχία θα καταθέσει γραπτώς εποικοδομητικές προτάσεις και θα είναι στη διάθεση του ΔΣ για να συζητήσουν και τις πιο συγκεκριμένες εισηγήσεις στις οποίες θα καταλήξει για τη δομή και το όραμα του ΡΙΚ.
"Από εκεί και πέρα πιστεύουμε πως, μέσα από το διάλογο και με τις πολιτικές δυνάμεις και με τους εργαζόμενους στο ΡΙΚ, μπορούμε και πρέπει να βρούμε τρόπους να καταλήξουμε με πνεύμα συναίνεσης, αλλά χωρίς να συμβιβαστούμε στα ουσιώδη που είναι ο εκσυχρονισμός και η αναβάθμιση του ΡΙΚ, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Κυπρίων πολιτών", είπε ο κ. Λιλλήκας.
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Γιώργος Τσαλακός χαιρέτισε "πολλές από τις τοποθετήσεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Συμμαχίας".
Τον ευχαρίστησε για τις ιδέες που κατάθεσε στον προβληματισμό που έχει αναπτυχθεί και στο ΔΣ και στη διεύθυνση και στις συντεχνίες για το μέλλον του Ιδρύματος.
"Θεωρώ σημαντική την ανταλλαγή απόψεων", επεσήμανε, και πρόσθεσε πως η σημερινή συνάντηση, που εντάσσεται σε ένα νέο κύκλο επαφών του ΔΣ με τα πολιτικά κόμματα, υπήρξε πολύ εποικοδομητική και πολύ παραγωγική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 09:12

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.