Α. Σκέμπρι: " Χαρούμενος που επέστρεψα"

Για την επιστροφή του στην Ομόνοια, τους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους, καθώς και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο Αντρέ Σκέμπρι.

Ως την κορύφωση της σεζόν θεωρεί ο Μαλτέζος διεθνής τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ο οποίος – σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή – θα καταδείξει τι μπορεί να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη φετινή σεζόν.

Επεσήμανε πως στην ομάδα μας αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με αισιοδοξία και θετικότητα, εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό του προς τον Απόλλωνα, ενώ επεσήμανε πως και η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να σεβαστεί την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς έδειξε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και πως το 2015 έχει βελτιωθεί.

Σημείωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει και αρκετούς νεαρούς Κύπριους παίκτες που δίνουν βοήθειες στο σύνολο, υπογραμμίζοντας πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά.

Επίσης, ευχήθηκε όπως το ΓΣΠ την Κυριακή να είναι κατάμεστο, εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την προσπάθεια που καταβάλλει για να σώσει το Σωματείο και σημείωσε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να του το ανταποδώσει την Κυριακή στο γήπεδο.

Όσο αφορά τη δική του παρουσία, παραδέχτηκε πως ήταν θετικός ο απολογισμός των 17 γκολ που είχε πετύχει την περσινή σεζόν, όμως παρουσιάστηκε και απόλυτα ρεαλιστής, αναφέροντας πως στο ποδόσφαιρο είσαι όσο καλός ήσουν στο τελευταίο σου παιχνίδι.

Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, επεσήμανε πως νιώθει ότι βρίσκεται στην ομάδα μας πολύ περισσότερο από τα 2,5 χρόνια που ήδη βρίσκεται, τονίζοντας με νόημα πως θέλει να δίνει το 100% του εαυτό του στην ομάδα μας, διότι – όπως είπε – η ΟΜΟΝΟΙΑ του έχει δώσει αρκετά.

Θετικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου προημιτελικού αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα δυσκολευτεί να περάσει στον επόμενο γύρο, λόγω κυρίως της μεγάλης διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:17

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Το υπουργείο Υγείας έθεσε θέμα στον ΟΑΥ και τον ΟΚΥΠΥ πριν από την καταστροφή φαρμάκων
09:36
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.