Για όλους και για όλα μίλησε στο ΡΙΚ ο Π. Πετρίδης

Το καλό ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό ανέφερε ψες ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ».

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, ανάφερε επίσης ότι και πέρσι, τέτοια περίοδο, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ανέφερε και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου τους ΑΠΟΕΛ, ώστε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Ο κύριος Πετρίδης, μίλησε για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν το ΑΠΟΕΛ, αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, ανάφερε ότι ίσως θα έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Έγιναν κάποιες επισημάνσεις όπως είπε στον Ελλαδίτη τεχνικό, όμως δεν διορθώθηκαν και η παρουσία της ομάδας συνέχισε να είναι προβληματική για αυτό και πήραν την απόφαση αυτή.

Για τον Tόρτσεν Φινκ, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε ότι εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι πολύ νωρίς είπε να τον κρίνουμε, αλλά επισήμανε ότι δεν είναι τυχαίος προπονητής.

Για τους πολλούς τραυματισμούς υπήρχε εδώ και καιρό ανησυχία όπως ανέφερε ο κύριος Πετρίδης, έγιναν επισημάνσεις επί εβδομαδιαίας βάσεις στον κύριο Δώνη, όμως δεν υπήρχε κάποια αλλαγή και αυτή ήταν η κύρια αιτία της απομάκρυνσης του.

Για την συνεργασία και την μέθοδο της Μαριάννας Κοβάσεβιτς, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι διαφορετικά λειτούργησε με τον Γιοβάνοβιτς και διαφορετικά με τον Δώνη. Συγκεκριμένα είπε ότι με τον Γιοβάνοβιτς οι παίκτες δεν επέστρεφαν άμεσα στην δράση. Όσον αφορά τον Αλωνεύτη είπε ότι περιμένει να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 βδομάδες και ότι όλα όσα ακούγονται δεν ευσταθούν.

Όσον αφορά το οικονομικό ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει μείωση στον προϋπολογισμό, παραδέχτηκε όμως ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αυτή την στιγμή είναι 10 εκατομμύρια, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «αντέχουμε για να βγάλουμε και την επόμενη χρονιά.»

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Το ΑΠΟΕΛ ανέφερε στηρίζει την κυπριακή διαιτησία, η οποία μπορεί να σταθεί στο ύψος της. Είπε επίσης ότι οι διαιτητές που κάνουν αδικαιολόγητα λάθη, θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για να περιοριστούν τα λάθη.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:16

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.