Nέα Σαλαμίνα: Η προσοχή στον αγώνα με τον Εθνικό

 

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας πως τα δημοσίευματα των προηγούμενων ημερών δεν απασχολούν κανέναν στο ερυθρόλευκο σωματείο και πως η προσοχή όλων είναι στραμένη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

 

Αναλυτικά:

Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά και σήμερα ειδικότερα σχετικά με μεταγραφολογία που αφορά την ομάδα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Ένα παιχνίδι, όπου με μια ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας εδραιωνόμαστε στην εξάδα και δίνουμε το μήνυμα ότι η φετινή Νέα Σαλαμίνα μπορεί να πετύχει πολλά.

Οποιαδήποτε θέματα μεταγραφών, αν και εφόσον προκύψουν, θα εξεταστούν σε μεταγενέστερη φάση.
Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα υλοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό το στόχο της εξάδας αν τελικά γίνει εφικτός, είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου με την ερυθρόλευκη φανέλα και μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος, θα έχει ήδη ολοκληρωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος (17/26 αγώνες).

Για τον πιο πάνω λόγο, καλούμε το μεγάλο ερυθρόλευκο φίλαθλο κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του την ερχόμενη Κυριακή, στις 17:00 το απόγευμα στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους ποδοσφαιριστές μας και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Αυτή τη νίκη, την κερδίζουμε όλοι.

Γιατί ΣΑΛΑΜΙΝΑ, είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!

 

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:57

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.