Ανατροπή στην υπόθεση Πιστόριους

Από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε δολοφονία…αυτή είναι πλέον η ετυμηγορία στην πολύκροτη υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους για την δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Η ανατροπή στα δεδομένα ήρθε μετά

την εκδίκαση του της έφεσης για την ποινή που πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Πιστόριους.

Ο διάσημος Νοτιοαφρικανός αθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αφού το δικαστήριο τροποποίησε την απόφαση από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε δολοφονία και πλέον κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνων για τον πυροβολισμό της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ,.

Η εισαγγελία κατέθεσε έφεση, αυτή έγινε δεκτή και πλέον τα δεδομένα αλλάζουν, έτσι θα περάσει ξανά από δίκη για να οριστεί η ποινή. Ο Πιστόριους αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο, περίπου ένα χρόνο μετά την πενταετή καταδίκη του για το φόνο της φίλης του. Ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει την Στίνκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, αλλά απέδωσε την κίνησή του αυτή σε τραγικό λάθος και το δικαστήριο αποδέχτηκε τον ισχυρισμό του πως την πέρασε για διαρρήκτη. Ο 28χρονος Πιστόριους βρισκόταν στη φυλακή στην πρωτεύουσα Πρετόρια, ωστόσο από τις 10 Οκτωβρίου τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:58

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.