Στις Μπαχάμες, στην κατηγορία Star, ο Παύλος Κοντίδης

Νέα  αγωνιστική υποχρέωση ενόψει για τον Παύλο Κοντίδη. Στις Μπαχάμες αυτήν τη φορά. Μια υποχρέωση, που δεν είναι σαν τις άλλες. Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης θα  λάβει μέρος  στο συγκεκριμένο αγώνα  («The Star Sailors League Final»), όχι με σκάφος  στην κατηγορία laser, αλλά  με σκάφος στην κατηγορία  star (το σκάφος αυτό επανδρώνεται από διμελές πλήρωμα και μέχρι την Ολυμπιάδα του Λονδίνου ανήκε σε Ολυμπιακή κατηγορία).

Πως πρόεκυψε αυτή η αλλαγή; Η οργανωτική επιτροπή του  Star Sailors League (διεξάγεται από το 2013), που επιδιώκει μέχρι το 2020 να διοργανώνει 4 γραντ σλαμ και ένα τελικό στα πρότυπα του τένις, στη συγκεκριμένη κατηγορία, οργανώνει τους τελικούς του SSL στο Νασσάου (πρωτεύουσα της Κοινοπολιτείας των Μπαχαμών) από σήμερα Τετάρτη ( 2 Δεκεμβρίου)  μέχρι και τις  5 Δεκεμβρίου 2015.

Επέλεξε  20 πληρώματα, αποτελούμενα από τους καλύτερους αθλητές όλων των κατηγοριών για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.  Οι αθλητές αυτοί είναι Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης και Βορείου Αμερικής.

Η διαφορετικότητα στην προκείμενη περίπτωση για τον πρωταθλητή μας έγκειται στο ότι  η συμμετοχή του δεν εντάσσεται  ακριβώς στο πλαίσιο της  Ολυμπιακής του προετοιμασίας  γιατί το σκάφος που θα χρησιμοποιήσει (υπό την ιδιότητα του αρχηγού πληρώματος)  δεν είναι σκάφος στην κατηγορία  Laser, αλλά στην κατηγορία Star.

Σκάφος το οποίο  απαιτεί διαφορετικό  και γενικότερα πολυπλοκότερο χειρισμό.  Με βάση αυτό το δεδομένο,  ο Παύλος Κοντίδης κάνει  ένα …εποικοδομητικό διάλειμμα από την εντατική ολυμπιακή του προετοιμασία. Προσδοκώντας  το καλύτερο.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:59

Τελευταιες Ειδησεις

16 Μαΐου
ΕΕ: Χωρίς συμφωνία για το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
21:55
Η Αν. Μεσόγειος ο 3ος μεγαλύτερος μεταναστευτικός διάδρομος σε όγκο παράτυπων διελεύσεων μεταναστών
21:36
Ο Ερντογάν δεν θα εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας
21:20
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα επιδιώκει μια στενή στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ
20:29
Μακρόν: Όρισε την Ελιζαμπέτ Μπορν πρώτη πρωθυπουργό της δεύτερης θητείας του
20:04
Παραμένει το πολιτικό αδιέξοδο στη Β. Ιρλανδία παρά την επίσκεψη Τζόνσον
20:00
Μεγάλο αριθμό σκυλιών σε ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης εντόπισε η Αστυνομία στη Λεμεσό
19:38
Ρωσικό ΥΠΑΜ: Εκεχειρία στο Αζοφστάλ για να απομακρυνθούν οι τραυματισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες
19:16
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτας
18:51
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου (βίντεο)
18:32
Ουκρανία: Αποθήκη με ποσότητες νιτρικής αμμωνίας χτυπήθηκε από ρωσική οβίδα
18:25
Συνέρχεται σήμερα στις Βρυξέλλες το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για το ζήτημα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
17:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand