Ντέρμπι στην καλαθόσφαιρα

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το καλαθοσφαιρικό μενού του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος».

Στην Λευκωσία θα είναι οι δύο από τους τρεις αγώνες, με την Καπάτσος Ομόνοια να υποδέχεται στις 16:00 την Ένωση Νέων Παραλινίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και τρεις ώρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο η ΕΘΑ θα κοντραριστεί με την Πετρολίνα ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Στις 17:00 στη Λεμεσό η Αναγέννηση Γερμασόγειας θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Καπάτσος Ομόνοια – Ένωση Νέων Παραλιμνίου (16:00 Live Streaming)

Στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» η Καπάτσος Ομόνοια θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και ισοβαθμούν αυτή την στιγμή στην 6η και 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 7 βαθμούς και ψάχνουν την δεύτερη τους επιτυχία στο πρωτάθλημα. Τόσο η Ομόνοια όσο και η Ένωση έδειξαν πως φέτος δημιούργησαν δυνατές ομάδες. Το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να φύγουν με το νικηφόρο αποτέλεσμα από το γήπεδο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.

Αναγέννηση Γερμασόγειας – ΑΠΟΕΛ (17:00)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει η Αναγέννηση Γερμασόγειας, όπου θα φιλοξενήσει στο «Σπύρος Κυπριανού» τον ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι που θα αρχίσει στις 17:00. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το φαβορί για να πάρουν την νίκη από το παιχνίδι, η οποία θα είναι η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Ήδη η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε καλά επίπεδα ψυχολογίας, ενώ μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση θα φέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΕΘΑ – ΠετρολίναΑΕΚ (19:00 Live Streaming)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στις 19:00 και θα είναι ανάμεσα στην ΕΘΑ και την Πετρολίνα ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η και 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 10 βαθμούς και ψάχνουν την νίκη για να κοιτάξουν πιο… ψηλά! Τόσο η ΕΘΑ όσο και η Πετρολίνα ΑΕΚ έχουν φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα, και σίγουρα θα ψάξουν την νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που πέρσι κατέκτησαν τους δύο εγχώριους τίτλους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και συμμετείχαν φέτος στο FIBA Europe Cup. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό ενώ θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:45

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.