ΑΠΟΕΛ: Δοκιμάζει Αρόγιο

Στην αναζήτηση μιας επιπλέον λύσης στο δεξιό άκρο της άμυνας, πέραν του Μάριο Σέρτζιο, βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, με την περίπτωσή που εξετάζεται πιο προσεκτικά από τους γαλαζοκίτρινους τη δεδομένη στιγμή να έιναι αυτή του Ισπανού Αλβάρο Αρόγιο.

 

Με τον 27χρονο αμυντικό δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία για συνεργασία, αφού επιθυμία του Τιμούρ Κεσπάγια είναι να περάσει για μερικές μέρες από το μικροσκόπιο του προκειμένου να διαπιστωθεί από τον ίδιο σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Για την αξία του προφανώς δεν τίθεται θέμα, καθώς διαθέτει πλούσια θητεία στα ισπανικά γήπεδα με τη φανέλα της Χετάφε, αλλά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι δεν έχει αγωνιστεί πουθενά είναι κάτι που, σε πρώτο στάδιο, διατηρεί επιφυλάξεις στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μάλιστα, με τη σημερινή άφιξη του στο νησί μας ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου».

"Τις επόμενες μέρες θα περάσει από δοκιμαστικά στον Αρχάγγελο ο Ισπανός αμυντικός Alvaro Arroyo. Η προπόνηση έχει οριστεί στις 11:00", ενημερώνει ο επίσημος ΑΠΟΕΛ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:00

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.