ΟΣΦΠ: Τεράστιο το ρεκόρ των 11 νικών !

«Φανταστικό» χαρακτήρισε το ρεκόρ (11 νίκες σε ισάριθμα ματς από την αρχή του πρωταθλήματος) που πέτυχε ο Ολυμπιακός, με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Μάρκο Σίλβα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θέλει να το διευρύνει.

 

Αναλυτικά:

«Μπορεί να παίζει ρόλο η απουσία του κόσμου, δεν ξέρω αν η δυσκολία με την οποία ήρθε η νίκη οφείλεται μόνο σε αυτό. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα. Δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Η δυσκολία οφείλεται και στην ποιότητα του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε στην επίθεση το απαιτούμενο βάθος, αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει. Φέτος η χρονιά μας έχει πάει πάρα πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις 11 συνεχόμενες νίκες. Θέλω να πω στους φιλάθλους πως δεν θα μείνουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε  να δουλεύουμε για τη 12η νίκη και τις επόμενες. Άλλες φορές παίζεις καλά, άλλες όχι, αλλά σημασία έχει να παίρνεις τη νίκη.

Η είσοδος του Τσόρι στο γήπεδο συνέπεσε με το πρώτο μας γκολ (αμέσως μετά). Στη συνέχεια ανέβηκε και ο Μιλιβόγεβιτς, γενικώς γίναμε πιο δημιουργικοί. Ιδιαίτερα σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή άμυνα, δυσκολευτήκαμε. Όταν βάλαμε το πρώτο γκολ υποχρεώσαμε τον αντίπαλο να… ανοιχτεί, όπως συμβαίνει σε όλα τα ματς».

 
Πηγή: sportit.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:05

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.