Σούπερλιγκ: Ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π

Μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» από την 12η αγωνιστική το πρωτάθλημα θα έχει απόψε οΟλυμπιακός στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19:30).


Στο άδειο, λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων φαληρικό γήπεδο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα προσπαθήσει να «τελειώσει» από σήμερα την υπόθεση τίτλος.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης επί των Αρκάδων θα ξεφύγει με 11 βαθμούς από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που δεν έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Παναθηναϊκό και που θα ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει ή, όχι, μετά την αυριανή απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League.

 


Όπως και να έχει το πράγμα, πάντως, ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που νικήσει απόψε θα βρεθεί «αγκαλιά» με τον 43ο τίτλο της ιστορίας του και για να τον χάσει θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το «βαρύ» 4-0 στο Μόναχο με τη Μπάγερν για το Champions League, ενώ ο Αστέρας από την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League από τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία.


Η «αυλαία» στο σημερινό «κυρίως πιάτο» της 12ης αγωνιστικής θα ανοίξει στο ΟΑΚΑ, όπου ηΑΕΚ θα επιδιώξει να πετύχει την 2η σερί νίκη της, αυτή την φορά εναντίον τουΠαναιτωλικού (15:00), ενώ στις 17:15 θα διεξαχθούν δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις, αυτή του Λεβαδειακού με τη Ξάνθη και του Πλατανιά κόντρα στη Βέροια.


ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ
Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-2
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-0
 
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός
17:15 Λεβαδειακός - Ξάνθη
17:15 Πλατανιάς - Βέροια
19:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ.
 
ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:06

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.