Σπουδαία νίκη για Απόλλωνα

Mετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στην Λεμεσό, ο Απόλλωνας πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου, Πετρολίνα ΑΕΚ, με 89-78.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθ' όλη την διάρκεια του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο, μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι "κιτρινοπράσινοι" ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Λεμεσού ωστόσο να είναι καλύτερη στην επανάληψη, να ισοφαρίζει το παιχνίδι και κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι στην παράταση, να παίρνει στο τέλος την νίκη.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Απόλλωνα, σε ισάριθμα παιχνίδια, στο φετινό πρωτάθλημα, αφού θυμίζουμε πως στην 1η αγωνιστική νίκησε και πάλι στην έδρα του την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Παράλληλα, αυτή είναι η δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για τους περσινούς πρωταθλητές, που ηττήθηκαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα τους από τον Κεραυνό.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι πάρα πολύ κοντά στο σκορ.  Και ενώ στο 7:00 το παιχνίδι ήταν στο 15-14 υπέρ της Πετρολίνα ΑΕΚ, οι Λαρνακείς με ένα σερί πέντε πόντων ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο στο 20-14. Όμως δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού η ομάδα συνέχισε να είναι πολύ καλή και στην δεύτερη περίοδο όταν στο 12:53 είχαν φτάσει στο 27-17, αυξάνοντας την διαφορά στους δέκα πόντους.. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη ήταν ανώτερη στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, καταφέρνοντας με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται με 41-28.

Τα δεδομένα όμως ήταν πολύ διαφορετικά στην επανάληψη, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παρκέ και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μείωσαν στους έξι πόντους την διαφορά τους από την Πετρολίνα ΑΕΚ, με το σκορ να είναι στο 51-45 υπέρ των φιλοξενουμένων με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η τέταρτη περίοδος, με τον Απόλλωνα να πιέζει και να καταφέρνει στα τελευταία λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σε 70-70, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν εν τέλει να πάρουν την μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 89-78.

Απόλλωνας (Δημήτρης Παπαδόπουλος)

Κυριάκου, Μακκόι 6, Γεωργίου, Αππλέμπι 26 (2), Μακκρέι 27 (1), Μπράσγουελ 21 (3), Στυλιανού, Πετγουέϊ 9.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Γιώργος Κετσελίδης)

Παλάλας 7 (1), Βον 15 (1), Μπρέζετς 16, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 2, Μακφάντεν 11 (1), Γκαρσία, Τρισόκκας 9 (1), Γκίλλινγκ, Παντελή 15 (1).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-20, 28-41, 45-51, 70-70, 89-78

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:21

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.