Η Ανόρθωση για τα κριτήρια

Με ανακοίνωση η Ανόρθωση ενημερώνει τους φίλους της για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τα μέλη και φίλους της, ότι έχει κατατεθεί ο φάκελος κριτηρίων για το μήνα Σεπτέμβριο.

Παρότι αρκετές υποθέσεις οικονομικής και νομικής φύσεως έχουν τακτοποιηθεί και συνεχίζουν να τακτοποιούνται, δικαστικά και εξωδικαστικά, εντούτοις ο δρόμος μέχρι την οριστική εξόφληση των χρεών είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος.

Είναι πολύ σημαντικό, ότι η μοναδική από τις δεκαεννέα περιπτώσεις που είχαμε ενώπιον FIFA ή CAS είναι του κ. Στάνιμιρ Στόιλοφ και η οποία – όπως ενημερώσαμε προ δεκαημέρου – θα εξοφληθεί με την καταβολή άλλων δέκα δόσεων. Στον τομέα αυτό συνεπώς, θα έχουμε οριστικό ξεκαθάρισμα σε περίπου ένα χρόνο, δεσμευόμενοι ότι παρόμοια λάθη δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν μια σειρά από δάνεια, σε τραπεζικά και συνεργατικά ιδρύματα, τα οποία έχουν τύχει αναδιαρθρώσεων και για τα οποία καταβάλλονται δόσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι απαραίτητο, να παραμείνουμε συνεπείς στην καταβολή των δόσεων, ώστε να τιμήσουμε τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν και σταδιακά να εξοφληθούν τα εν λόγω δάνεια.

Επιπλέον, οι οφειλές προς το κράτος (Φόρος Εισοδήματος και Κοινωνικές Ασφαλίσεις) για την περίοδο 2007 μέχρι 2013 εξοφλούνται σταδιακά, με μηναίες δόσεις οι οποίες ελέγχονται από τα κριτήρια της UEFA. Και εδώ, οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να μην παρεκκλίνουμε των συμφωνιών, αφού σε διαφορετική περίπτωση δυνατόν να απαιτηθεί ολόκληρο το ποσό, εφάπαξ.

Τέλος, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι υπάρχουν και οι τρέχουσες οφειλές για την ποδοσφαιρική ομάδα. Το μισθολόγιο και λειτουργικά έξοδα μιας ομάδας που αποπνέει υγεία και θέλει να πρωταγωνιστεί, είναι ύψιστη προτεραιότητα για μας.

Λαμβανομένων υπόψιν όλων των πιο πάνω, καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Ανόρθωσης να ενισχύσει με όποιο τρόπο μπορεί τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε η Ανόρθωσις να είναι συνεπής στις παλαιές της υποχρεώσεις και να μην αντιμετωπίσει τις όποιες βαθμολογικές συνέπειες και ταυτόχρονα να παραμείνει σε πρωταγωνιστική πορεία στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε σε εισφορές ηλεκτρονικά, τις οποίες να μετατρέψετε σε μετοχές συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση για φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2482-1911 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Υπενθυμίζουμε τους φίλους μετόχους, ότι η δεύτερη δόση όσων επέλεξαν το σχέδιο αποπληρωμής με δόσεις έχει καταστεί πληρωτέα και για την εξόφλησή της (ποσό που αντιστοιχεί στο 20% του συνόλου) μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω.

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας, σε όσους καθημερινά, με όποιο τρόπο μπορούν, συνδράμουν στην προσπάθεια της διοίκησης, για μια Ανόρθωση πρωταγωνίστρια, απαλλαγμένη από χρέη. Είμαστε η Ανόρθωσις, θα επικρατήσουμε! 

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 06:07

Τελευταιες Ειδησεις

11 Μαΐου
Η Σλοβακία αναστέλλει χορήγηση 1ης δόσης AstraZeneca, συνεχίζει με τη 2η
21:44
Ισραήλ: Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ - Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ απειλούν ότι θα στοχοθετήσουν την πόλη
21:21
Δύο θάνατοι και 390 περιστατικά COVID-19 ανακοινώθηκαν την Τρίτη
21:07
Αυτοσυγκράτηση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων και αποκλιμάκωση ζητά ο γγ του ΟΗΕ Γκουτέρες
21:05
Κατέρρευσε κτίριο 13 ορόφων στη Γάζα έπειτα από ισραηλινό βομβαρδισμό
20:42
Η Ρωσία απελαύνει Ρουμάνο διπλωμάτη σε αντίποινα για την απέλαση Ρώσου διπλωμάτη
20:36
Μειώνεται ο αριθμός των νοσηλευόμενων φορέων Covid στο ΗΒ - Ανησυχία στο Μάντσεστερ για την ινδική παραλλαγή
20:26
Αυστριακά ΜΜΕ: Από τις 14 Μαΐου τουρίστες από όλες τις χώρες της ΕΕ μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς καραντίνα
20:17
Ανόρθωση - Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού
19:57
Γερμανία : Η ΕΕ να προμηθευτεί εμβόλια διαφορετικής τεχνολογίας
19:55
Στ. Κυριακίδου: Θα επιτευχθεί ο στόχος εμβολιασμού 70%, τα ΚΜ να προετοιμαστούν για πιστοποιητικό
19:35
Πρωθυπουργός Σλοβενίας: Η ΕΕ πρέπει να δείξει στην Τουρκία ότι λειτουργεί ενωμένη
19:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand