ΟΜΟΝΟΙΑ: 40 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από την ΟΥΕΦΑ

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ στην Ομόνοια. Η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, επέβαλε σήμερα στους πράσινους πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ, καθώς και ποινή για διεξαγωγή του επόμενου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα με κλειστό το βόρειο πέταλο. Οι ποινές επιβλήθηκαν για τα αδικήματα που διαπράχτηκαν, πριν, κατά ην διάρκεια και μετά τον αγώνα με την Γιαγκελόνια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ έχει επιβάλει στο Σωματείο μας χρηματικό πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ, καθώς και ποινή για διεξαγωγή του επόμενου Ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας μας με κλειστή τη Βόρεια κερκίδα.

Αυτές οι ποινές επιβλήθηκαν για αδικήματα που διαπράχθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Γιαγκελόνια, που διεξήχθη στο ΓΣΠ, στις 23 Ιουλίου 2015, στα πλαίσια του β΄ προκριματικού γύρου του EuropaLeauge.

Στο Σωματείο μας, μέσα από τη φετινή του Ευρωπαϊκή παρουσία, η ΟΥΕΦΑ έχει επιβάλει συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 110.000 ευρώ, εάν συμπεριλάβουμε και τις 70.000 ευρώ που του είχαν επιβληθεί για αδικήματα που διαπράχθηκαν στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπρόντμπι, στο ΓΣΠ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και οι απώλειες εσόδων, που θα προκαλέσει το κλείσιμο της Βόρειας κερκίδας.

Είναι κρίμα σε μία εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της καταβάλλουν, με θυσίες και κόπο, ένα δύσκολο αγώνα επιβίωσης, να καλείται το Σωματείο μας να πληρώνει σε πρόστιμα τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν οικονομικές του υποχρεώσεις.

Τα βήματα προόδου που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα, δυστυχώς περιορίζονται σημαντικά από χρηματικές ποινές σαν αυτές, οι οποίες δυσχεραίνουν την προσπάθεια για διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Σωματείου μας και βάζουν εμπόδια στο στόχο της οικονομικής εξυγίανσης.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη στο μέλλον να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προχωρούμε σε ενέργειες που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο Σωματείο μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τη σθεναρή στήριξη του κόσμου της σε κάθε παιχνίδι, τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως αυτή η στήριξη θα πρέπει πάντοτε να κυμαίνεται σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:49

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.