Η αστυνομία διερευνά καταγγελία κατά Σιζόπουλου για παράνομη εισαγωγή φαρμάκου

Καταγγελίες για παράνομη εισαγωγή φαρμάκων στην Κύπρο, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, κατά του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου. Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Πολίτης και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο πρωινό δρομολόγιο ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Η αστυνομία διερευνά καταγγελία γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι η ίδια μετέφερε παράνομα στην Κύπρο για λογαριασμό του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων που χρησιμοποιεί ο κ. Σιζόπουλος, ως δερματολόγος, στο ιατρείο του.

Όπως είπε ο κύριος Αγγελίδης η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε αρχικό στάδιο αφού έχουν ληφθεί μόνο ορισμένες καταθέσεις ενώ ο ίδιος ο κ. Σιζόπουλος δεν έχει ακόμα κληθεί να καταθέσει .

Σιζόπουλος : Σκευωρία με πολιτική διάσταση

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Σιζόπουλος σε δηλώσεις του στο Πρωινό δρομολόγιο διέψευσε τις καταγγελίες και έκανε λόγο για σκευωρία που έχει πολιτική διάσταση, και η οποία θα καταρρεύσει. Είναι είπε προσπάθεια φίμωσης του και εκτροπής της κοινής γνώμης. Κάποιοι, ανέφερε, θέλουν τη σύγκρουση και τον πόλεμο και έστειλε το μήνυμα ότι θα τα έχουν. Δεν είμαι απ' αυτούς, επεσήμανε ο κύριος Σιζόπουλος που υποχωρούν, που υποκύπτουν, που σιωπούν. Να ξέρουν, τόνισε, ότι έχω στοιχεία για πολλούς.

Υποστήριξε πως δεν υπάρχει ποινική υπόθεση καθώς το φάρμακο κυκλοφορεί με άδεια στην ΕΕ και δεν απαγορεύεται η διακίνηση του στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχει κάνει καμία εισαγωγή και καμία πώληση όπως είπε. Ο ίδιος, κατέληξε  το χρησιμοποιεί ως γιατρός από το 1999.

Πηγή: Πολίτης, Ρικ ραδιόφωνο

Επιμέλεια: Στέλλα Ολυμπίου

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:50

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.