Ανακοπή υπέστη ο παιδοκτόνος – σήμερα η νεκροτομή του θύματος

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο δράστης της χθεσινής ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας στην Παραμύθα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο 67χρονος ο οποίος είχε μεταφερθεί χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε καταστολή.
Από την πάλη με τον μεγαλύτερο γιο του Αλέξανδρο, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του φονικού και προσπάθησε να τον αφοπλίσει, υπέστη κατάγματα στην κάτω γνάθο, στο κρανίο και στα πλευρά.
Στο νεκροτομείο του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε και το άψυχο σώμα του θύματος, του 19χρονου Οδυσσέα και στις έντεκα και μισή θα διενεργηθεί νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.
Διενεργώντας χθες αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος ο κύριος Χαραλάμπους διαπίστωσε ότι ο 19χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο προκλήθηκε εξ επαφής με πυροβόλο όπλο.
Το κυνηγετικό όπλο με το οποίο έγινε το έγκλημα βρέθηκε σπασμένο στη σκηνή. Από έρευνα στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν ακόμα δύο κυνηγετικά όπλα, εγγεγραμμένα νόμιμα στον 67χρονο.
Τραύμα στο δεξί χέρι υπέστη και ο 22χρονος, όταν παρουσία των αστυνομικών και σε κατάσταση νευρικού κλονισμού, κτύπησε με τη γροθιά του και έσπασε το τζάμι οχήματος της οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καβγάδες στην οικογένεια ήταν συχνοί ως αποτέλεσμα των οικονομικών δυσκολιών, αφού μόνο η μητέρα εργαζόταν.

Σύνταξη: Εύη Μουρούζη
Πηγή: Σωτηρούλα Χριστοφίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 05:58

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Μεσανατολικό: Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18:00
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.