ΑΠΟΕΛ: Το παλεύουν για Κετσπάγια, στο τραπέζι και οι Μπεν Σιμόν, Παράσχος

Σήμερα τα σπουδαία στον ΑΠΟΕΛ. Στις πέντε συνεδριάζει το δ.σ της εταιρίας, σε μία άκρως σημαντική συνεδρία μετά τις χθεσινές εξελίξεις, με την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δώνη.

Ειλημμένη απόφαση είναι όπως η ομάδα πορευτεί με δοκιμασμένη επιλογή, προπονητή "δυνατό" όνομα, με ισχυρή προσωπικότητα. Διακαής πόθος της διοίκησης και δη του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη, είναι η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια, τον οποίο θεωρούν ως την ιδανικότερη επιλογή. Μετά την πρώτη κρούση στον τέως ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γεωργίας, χθες βράδυ οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ επανήλθαν. Εχουν υποβάλει μία πολύ δελεαστική πρόταση στον Τιμούρ και γενικότερα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, για να αποσπάσουν το ναι του "καραφλού".

Μια ακόμη σημαντική παράμετρος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρόσληψη προπονητή και τεχνικού διευθυντή, σε μεγάλο βαθμό είναι αλληλένδετες. Και αυτό γιατί ο Νίκος Νταμπίζας  που προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι στενοί φίλοι και κουμπάροι. Συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στη Νιούκαστλ, και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, επιθυμεί αυτό να επαναληφθεί και στην ομάδα τους. Μόνο σε περίπτωση που απαντήσει οριστικά όχι ο Κετσπάγια, θα στραφούν σε άλλους προπονητές στο ΑΠΟΕΛ. Ηδη έχουν "βομβαρδιστεί" από μάνατζερ, οι οποίοι προτείνουν δεκάδες τεχνικούς. Στο τραπέζι ανάμεσα στα πολλά ονόματα, δύο πολύ καλές υποψηφιότητες είναι ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισραηλινή Μακάμπι Πέτακ Τίκβα και ο Ελλαδίτης Γιώργος Παράσχος, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει από σήμερα ο Σάββας Παρασκευά, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για της προπόνησης της ομάδας, που είναι πρωινή και θα αρχίσει στις 11:00. Ο Σάββας Παρασκευά είναι τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ και θα προπονήσει την ομάδα για όσες μέρες χρειαστεί, ενώ θα έχει σαν άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή Ανδρέα Νικολάου ο οποίος ήταν στην εφηβική ομάδα και από το καλοκαίρι είχε προστεθεί στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Δώνη. Στόχος των διοικούντων είναι να προσληφθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη το συντομότερο δυνατό, ακόμη και αυτό να συμβεί όμως, είναι  πολύ πιθανόν ο Σάββας Παρασκευά να κοουτσάρει την ομάδα, στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:15

Τελευταιες Ειδησεις

14 Μαΐου
Θανατηφόρο δυστύχημα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας -Θύμα ο Γεώργιος Μιχαήλ, 79 ετών
21:02
Ποινή φυλάκισης σε δύο άτομα για παράνομη είσοδο μεταναστών στο έδαφος της Κύπρου
20:41
Επικρίσεις Τατάρ σε Ολγκίν για επαφές με ομάδες -«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος» λέει...
20:34
Στο Βαρώσι μεταβαίνει αύριο ο Ιταλός βουλευτής Πιερ Φασίνο -Θα δει και τον Τατάρ
18:58
Την τελική έγκριση των 27 έλαβε το νέο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μετανάστευση
18:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 14 Μαΐου 2024
18:00
Έκπληξη Ολγκίν για την απόρριψη από τον Ερσίν Τατάρ τριμερούς συνάντησης
16:53
Επιβάλλεται να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό, τονίζει ο Έλληνας ΥΠΕΞ
16:47
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 14/5/2024
16:43
Αυξήθηκαν περαιτέρω οι τιμές των κατοικιών, το 2023 -Έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας
16:37
Δεν εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα οι Κύπριοι νέοι σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο
16:12
Σχέδιο της Χαμάς να δημιουργήσει μυστική βάση στην Τουρκία αποκαλύπτουν οι Times
15:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.