Φωτιά και Λάβα ο πρόεδρος της ΑΕΛ

Φωτιά και λάβα οΑντρέας Σοφοκλέους μετά το τέλος του ντέρμπι. Τα έβαλε με τη διαιτησία, την ΚΟΠ και τους αρμόδιους για άλλη μια φορά. Αν το παιχνίδι τελείωνε με 5-0, η 6-0 δεν θα ήταν υπερβολή, είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ. Αν δούμε τις φάσεις και το διαιτητή που όρισε η ΚΟΠ θα καταλάβουμε.

 

Με πιο δικαίωμα αυτός ο άνθρωπος πήρε σφυρίχτρα και ήρθε εδώ να διαιτητεύσει τον αγώνα και να προκαλέσει ένταση στην πόλη. Είναι η έκτη σερί εβδομάδα που έχουμε παράπονα. Αν οι έξι διαιτησίες δεν έχουν πρόθεση εγώ να σταματήσω. Ή αν δεν έχουν πρόθεση οι της διαιτησίας στην ΚΟΠ σημαίνει είναι ανίκανοι να διατητεύουν αγώνα. Είμαστε με πρωτόγνωρα μονοπάτια. Υπάρχουν καταγγελίες για εμπλοκή σε στημένους  αγώνες και συνεχίζουν να σφυρούν. Δώσαμε γραπτώς τις θέσεις μας αλλά φαίνεται δεν υπάρχει πρόθεση για αλλαγές. Δεν θα ξαναπάμε σε συσκέψεις θέατρο. Δε φταίει ο κόσμος να δημιουργεί έκτροπα στους αγωνιστικούς χώρους. Δε θυμάμαι να γίνουν συμπλοκές για άλλο λόγο. Οι συμπλοκές είναι κατόπιν λαθών της διαιτησίας όπου μερίδα φιλάθλων της μιας ή της άλλης ομάδας κάνει πράξεις βίας. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει τα κότσια να τα πει και να πολεμήσει. Άλλοι φοβούνται. Άμα πολλύνομαι μπορεί να γίνει αλλαγή. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ πρέπει να σταματήσει τα κινέζικα και δούμε τι θα κάνουμε, κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΛ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Ο Ερντογάν δήλωσε πως δεν επιθυμεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
21:52
Τζο Μπάιντεν και Ερντογάν θα συνομιλήσουν αύριο στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη
21:04
Ο ΓΓ του ΑΛΕΛ υπογράμμισε εκ νέου τη σταθερή εναντίωση του Κόμματος στη διχοτόμηση και τη προσήλωσή του στη συμφωνημένη βάση λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας
20:27
Έφτασαν το απόγευμα στην Κύπρο τα δύο νέα μισθωμένα αεροπλάνα τύπου Air Tractor
20:11
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργοποίησαν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας
19:24
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η τριήμερη σύνοδος του ΝΑΤΟ που ξεκινά αύριο στη Μαδρίτη
18:52
ΗΠΑ: Πενήντα παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν χθες νεκροί μέσα σε αποθηκευτικό χώρο φορτηγού
18:17
Κιλιτσντάρογλου: ''Αντί ο Ταγίπ Ερντογάν να πει "δεν αναγνωρίζω τον Νίκο Αναστασιάδη", θα φάει στο ίδιο τραπέζι μαζί του"
17:59
To Μεσογειακό Χωριό υποδέχτηκε την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής
17:34
Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας στις 19 Οκτωβρίου 2023 προανήγγειλε η Στέρτζιον
17:11
Η Επιτροπή Προσφύγων ολοκλήρωσε την συζήτηση νομοσχεδίου για την είσπραξη του τέλους 0.4% επί των αγοραπωλησιών ακινήτων και μετοχών εταιριών με ακίνητα
16:31
Μαθητές του σχολείου του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου ενημερώθηκαν για την ασφαλή και δημιουργική χρήση του διαδικτύου
15:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand