ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαία ανατροπή η ΑΕΚ

Ανετη νίκη του ΑΠΟΕΛ 88-50 επι της Ομόνοιας

Την όγδοη νίκη του στο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ ανδρών πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας την Ομόνοια με 88-50, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίστηκαν χωρίς τον καλύτερο παίχτη τους, το Βασίλη Κούννα, που είναι τραυματίας, ωστόσο το ρόστερ τους είναι πλήρες και είχαν τις λύσεις απέναντι στην αντίπαλο τους.

 

Τους περισσότερους πόντους για την ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου πέτυχαν 21 ο Εβανς, 15 οι Τσούπ και Ρόμπερσον και 13 ο Τάτ, ενώ για την Ομόνοια πρώτος σκόρερ και μοναδικός πα΄θιχτης με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Γουίλιαμς, που πέτυχε 12.

Με ανατροπή... η ΑΕΚ 73-71 τον Κεραυνό

Με την μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου η ΑΕΚ νίκησε στο Κώστας Παπαέλληνας στο Στρόβολο τον Κεραυνό με 73-71. Η ομάδα της Λάρνακας έχανε με διαφορά 21 πόντων, 48-27 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο κατάφερε να φέρει τα κάτω πάνω και να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ο Κεραυνός θα πρέπει να μέμφεται τον εαυτό του, αφού έχασε μέσα από τα χέρια του ένα δικό του παιχνίδι, αφού στο 38 είχε ξανά διαφορά 11 πόντων, 71-60, αλλά τα πολλά λάθη και οι βεβιασμένες ενέργειες του στοίχησαν πολύ.

Γιατη νικήτρια ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάιρεν με 18, ενώ ο Χάρπερ πέτυχε 14. Για την ομάδα του Χρίστου Στυλιανίδη, ο Γουίντεν πέτυχε 17 πόντους ο Ντίγκς 13 και ο Τζόνσον 12.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο σημερινός Χίτλερ
20:31
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.