Το ποδόσφαιρο προχωρά ενωμένο

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα, σε κλίμα ειλικρίνειας και αλληλοκατανόησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ με τους Προέδρους ή / και εκπροσώπους των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Α’ Κατηγορία τα δύο τελευταία χρόνια. Παρόντα στη συνάντηση ήταν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

 
 Μετά από προτροπή του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ακολούθησε ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας που εκπέμπει το ποδόσφαιρο μας αλλά και της μείωσης της προκατάληψης στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
 
«Τα προβλήματα υπάρχουν και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα επιλύσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ενότητα. Πρέπει να είμαστε σωστοί και ειλικρινείς μεταξύ μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 
Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και έγινε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Μέσα από τη σημερινή συνάντηση βγήκε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο προχωρά με ενωμένες δυνάμεις για πλήρη εξυγίανση του, με εσωτερικές αλλαγές και συζητήσεις που αφορούν  τη δομή και ολόκληρο το φάσμα της διαιτησίας τις οποίες θα μελετήσει η Ομοσπονδία και θα παρουσιάσει στα Σωματεία σε νέα συνάντηση τους.
 
Επίσης η ΚΟΠ αλλά και τα σωματεία, τονίζουν για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα τους να βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Παναγή. 
 
Σεβόμενος την άποψη του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου, ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα βοηθήσει ο διορισμός ερευνητικής επιτροπής από την ΚΟΠ, ο κ. Κουτσοκούμνης ανέφερε ότι αυτό το ενδεχόμενο θα επανεξεταστεί σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν θα ξεκαθαρίσει το ανακριτικό έργο. Παράλληλα χαιρέτισε τη δήλωση του Υπουργού ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

02 Οκτωβρίου
Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας στην Ουκρανία
07:22
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ και Ακρίτας - Άρης αναμετρώνται απόψε για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta
07:12
Τίτλοι Ειδήσεων - Κυριακή 2 Οκτωβρίου
07:03
Ζελένσκι: "Θα σκοτώνεστε ένας ένας όσο θα βρίσκεται στην εξουσία ο Βλαντίμιρ Πούτιν"
06:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 2/10/2022
06:12
Ένταξη της Κύπρου στο πρόγραμμα State Partnership των ΗΠΑ - Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε το γεγονός ο Υπουργός Άμυνας
05:55
01 Οκτωβρίου
Σαρλ Μισέλ: "Το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream συνιστά απειλή για την ΕΕ"
21:48
Ουκρανία: Τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από την πόλη Λιμάν
20:37
Ιράν: Διαδηλώσεις αλληλεγγύης ανά τον κόσμο προς το κίνημα αμφισβήτησης που ξέσπασε μετά τον θάνατο της Αμινί
20:03
Nord Stream: Γερμανία, Δανία και Σουηδία θα συστήσουν κοινή ομάδα για να ερευνήσουν τις διαρροές στους αγωγούς
19:26
ΠτΔ: "Ήταν και παραμένει έντονη και ειλικρινής η επιθυμία για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό"
19:03
Μπλίνκεν: "Η Κυπριακή Δημοκρατία διαδραματίζει ρόλο - κλειδί για τη διασφάλιση της ευημερίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου"
18:42
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand