Το ποδόσφαιρο προχωρά ενωμένο

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα, σε κλίμα ειλικρίνειας και αλληλοκατανόησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ με τους Προέδρους ή / και εκπροσώπους των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Α’ Κατηγορία τα δύο τελευταία χρόνια. Παρόντα στη συνάντηση ήταν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

 
 Μετά από προτροπή του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ακολούθησε ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας που εκπέμπει το ποδόσφαιρο μας αλλά και της μείωσης της προκατάληψης στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
 
«Τα προβλήματα υπάρχουν και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα επιλύσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ενότητα. Πρέπει να είμαστε σωστοί και ειλικρινείς μεταξύ μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 
Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και έγινε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Μέσα από τη σημερινή συνάντηση βγήκε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο προχωρά με ενωμένες δυνάμεις για πλήρη εξυγίανση του, με εσωτερικές αλλαγές και συζητήσεις που αφορούν  τη δομή και ολόκληρο το φάσμα της διαιτησίας τις οποίες θα μελετήσει η Ομοσπονδία και θα παρουσιάσει στα Σωματεία σε νέα συνάντηση τους.
 
Επίσης η ΚΟΠ αλλά και τα σωματεία, τονίζουν για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα τους να βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Παναγή. 
 
Σεβόμενος την άποψη του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου, ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα βοηθήσει ο διορισμός ερευνητικής επιτροπής από την ΚΟΠ, ο κ. Κουτσοκούμνης ανέφερε ότι αυτό το ενδεχόμενο θα επανεξεταστεί σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν θα ξεκαθαρίσει το ανακριτικό έργο. Παράλληλα χαιρέτισε τη δήλωση του Υπουργού ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

23 Ιανουαρίου
Tρεις θάνατοι και 1813 νέα περιστατικά κορονοϊού
20:51
Δραματική νίκη για τον Σεμπάστιαν Λόεμπ στο Μόντε Κάρλο - Άτυχος ο Οζιέ
20:50
Μαχαίρι στον αγωνιστικό χώρο, σε αγώνα νέων στη Βραζιλία!
20:30
Νίκη για την ΑΕΚ
20:28
Τεσσάρα ο ΠΑΟΚ στο "Πανθεσσαλικό"
20:26
Μοιρασιά στο ΓΣΠ (βίντεο)
18:26
Αχυρώνας - Ολυμπιάς 0-1, Ομόνοια Αραδίππου - Ξυλοτύμπου 1-2, Ομόνοια 29Μ - Καρμιώτισσα 1-1
18:22
Πρόωρες λεγόμενες βουλευτικές εκλογές -Έκλεισαν οι κάλπες
18:00
Μπουρκίνα Φάσο: Νέες ταραχές – Διαδηλωτές πυρπόλησαν το κτήριο του κυβερνώντος κόμματος
17:21
Διακοπή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε διάφορες περιοχές λόγω των σφοδρών ανέμων
17:05
Διαφωνούμε με τις αυξήσεις στο λιμάνι Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών
16:40
Απάτη με τεστ κορoνοϊού και πάσο εμβολιασμένου στην Ιταλία
16:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand