"Επίθεση" και "άμυνα" από τον Κουτσοκούμνη

Επίθεση και άμυνα ταυτόχρονα έπαιξε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, κατά την σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Επιτέθηκε σε πολιτικούς και υπεραμύνθηκε του τρόπου που λειτουργεί η ομοσπονδία.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης τόνισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την Προεδρία της ΚΟΠ, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ερεύνα που άρχισε η Αστυνομία για τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή δεν θα καταδείξει κάτι, αφού όπως τόνισε η Αστυνομία δεν έχει στα χέρια της πρωτογενή στοιχεία η μαρτυρία για το θέμα.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, είπε ότι είναι η Ομοσπονδία η οποία πρώτη ανέδειξε το θέμα με τούς κόκκινους και τους κίτρινους φακέλους και όχι ο Μάριος Παναγή.

Αναφερόμενος σε επικρίσεις που δέχθηκε ο ίδιος από κόμματα για τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου και κατά πόσον θα υποβάλει την παραίτηση του, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης εξέφρασε την έκπληξη του για τις τοποθετήσεις κάποιων πολιτικών και συμβούλων τους, παραδέχθηκε ότι η ΚΟΠ

κάνει λάθη, ενώ ρίχνοντας τα πυρά του στους πολιτικούς είπε ότι δεν είναι η ΚΟΠ η οποία κούρεψε τις καταθέσεις του κόσμου, έκλεισε τράπεζες και δημιούργησε την ανεργία.

Το ποδόσφαιρο δεν δέχεται μαθήματα από πολιτικούς ή συμβούλους, οι οποίοι όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, κατέστρεψαν την οικονομία της Κύπρου.

Αντίθετα τόνισε ο κύριος Κουτσοκούμνης «εμείς ως ΚΟΠ έχουμε να δώσουμε μαθήματα χρηστής διοίκησης», αναφέροντας επίσης ότι η ΚΟΠ δεν έχει πάρει ούτε σεντ χορηγία από το Κράτος.

Απαντώντας πώς σχολιάζει σημερινή ανακοίνωση της Ανόρθωσης η οποία καλεί τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ να παραιτηθούν, ο κύριος Κουτσοκούμνης είπε ότι αυτή είναι άποψη της Ανόρθωσης.

Διερωτήθηκε ο κύριος Κουτσοκούμνης αν το αμάρτημά του είναι ότι τα σωματεία τον ψηφίζουν ομόφωνα, για 14 χρόνια στη Προεδρία της ΚΟΠ.

Αν οι Πρόεδροι των σωματείων αποφασίσουν στη απογευματινή σύσκεψη ότι πρέπει να γίνουν τομές στο ποδόσφαιρό μας, αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα, είπε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.

Ο κύριος Κουτσοκούμνης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να συγκροτηθεί Πειθαρχική Διερευνητική Επιτροπή από την ΚΟΠ, για να εξετάσει τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ παραδέχθηκε ότι η ύπαρξη 17 κόκκινων και κίτρινων φακέλων από την ΟΥΕΦΑ, δείχνει ότι κάποιοι αγώνες ήταν σικέ και αφορούσαν τον Όμιλο του υποβιβασμού.

Αναφερόμενος στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και στη εμπλοκή του στη αγορά Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε ότι το θέμα αυτό εξετάστηκε από την ΑΔΕΑ η οποία απεφάνθη ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είπε επίσης ότι το ποδόσφαιρό μας πέρασε και στο παρελθόν κρίση και κατάφερε να την ξεπεράσει, αυτό θα γίνει και τώρα, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.

Στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη Προέδρων σωματείων με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο, ενώ θ αποφασισθεί αν θα ορισθεί ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή, αναφορικά με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.