Κυπελλο Γαλλίας: Στα ημιτελικά Παρι Σεν Ζερμέν και Μπαστιά

Επεισοδιακή… από όλες τις απόψεις ήταν η πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στους «4» του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι χρειάστηκαν ένα γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να επικρατήσουν 1-0 της Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Μάλιστα, περίπου τρία λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Σουηδό επιθετικό, οι οπαδοί των «στεφανουά» έριχναν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για 15 λεπτά το παιχνίδι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 72ο λεπτό, όταν ο Λούκας Μόουρα έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κάνει την προβολή με το στήθος και την μπάλα να περνά τη γραμμή, προτού την απομακρύνει ο Ρουφιέ.
Ωστόσο, για να κρατήσει το 1-0 η Παρί και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του χρειάστηκε και μία «σωτήρια» επέμβαση του Ντουσέζ στο 87ο λεπτό.

Κι άλλη ανατροπή για την Μπαστιά! Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν για το πρωτάθλημα, οι Κορσικανοί «γύρισαν» και το ματς με τη Ρεν, επικρατώντας με 3-1 στο «Φουριανί», με αποτέλεσμα να προκριθούν πανηγυρικά στους «4» του Λιγκ Καπ Γαλλίας!
Η Ρεν ήταν αυτή  που πήρε  προβάδισμα μόλις στο 12’ με τον Αρμάν. Ομως ο Σκιλασί έφερε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46’) το παιχνίδι  στα ίσα!

Στο 64’ τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ομάδα της Βρετάνης, καθώς ο Κονράντσεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τον Ντανζέ να πετυχαίνει αυτογκόλ επτά λεπτά αργότερα (71') και να δίνει το προβάδισμα στους Κορσικανούς.

Στο 75’ ήρθε και η δεύτερη αποβολή για τη Ρεν, καθώς ο Λενζανί δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να βάζει την… υπογραφή του -ακριβώς στο 90’- και να διαμορφώνει τελικό 3-1.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 09:49

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.