ΜΕΣΙ: "ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ"

Μεγάλο παιχνίδι χθες στο Καμπ Νου, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ατλέτικο. Οι Καταλανοί προέρχονταν από την απρόσμενη ήττα από την Σοσιεδάδ, αλλά και τις μεσοβδόμαδες μουρμούρες για την κακή σχέση ανάμεσα στον Μέσι και τον Λουίς Ενρίκε. Χθες, όλα αυτά έμειναν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η επιθετική τριπλέτα των Καταλανών, Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, έβγαζε φωτιές. Στο12ο λεπτό, ο Μέσι ανακάτεψε την άμυνα των ροχιμπλάνκο, με τον Νεϊμάρ να κάνει το 1-0. Στο 35ο λεπτό, ο Αργεντινός σταρ, παρέμεινε σε ρόλο δημιουργού, με τον Σουάρες να γράφει του 2-0.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 56ο λεπτό, ο Μέσι προσπάθησε να παίξει άμυνα, αλλά δεν είναι το καλύτερο, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι, το οποίο ο Μάντζουκιτς μετέτρεψε σε γκολ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα τα πολλά νεύρα έριξαν την ποιότητα του αγώνα. Στο 88ο λεπτό, ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που φέρνει την Μπαρτσελόνα, στο πλην ένα από την κορυφή, με αγώνα όμως περισσότερο.

Όσον αφορά τις φήμες για την σχέση Μέσι και Ενρίκε, ο Αργεντινός, με δηλώσεις του, βάζει τέλος σε όλο αυτό το σκηνικό. Δεν είναι αλήθεια, λέει ο Μέσι. Ποτέ δεν ζήτησα την αποχώρηση του Ενρίκε και ας λένε διάφορα τα μέσα ενημέρωσης. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Και πονάει γιατί αυτές οι ιστορίες βγαίνουν προς τα έξω από την Βαρκελώνη και όχι από αντίπαλους, τα λόγια του Αργεντινού Διαψεύδει επίσης τις πληροφορίες που τον θέλουν να κάνει κουμάντο στην ομάδα. Δεν παίρνω εγώ αποφάσεις, δεν απαιτώ πράγματα για να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα, γιατί πολύ απλά δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά, καταλήγει ο Μέσι.
Όσον αφορά το μέλλον του και τα σενάρια περί αποχώρησης του το προσεχές καλοκαίρι για την Αγγλία, ο 27χρονος άσος της Μπάρτσα επεσήμανε, ότι οι πληροφορίες που θέλουν τον πατέρα του να μίλησε με την Τσέλσι ή την Σίτι, ανέφερε απλά ότι είναι όλα ψέματα.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:15

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.