Ναρκωτικά, κροτίδες και κλεμμένα οχήματα στην κατοχή τριών νεαρών

Ναρκωτικά , κροτίδες και κλεμμένα οχήματα βρήκε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών ηλικίας 34 και 21 χρονών.

Στη διάρκεια έρευνας  στην κατοικία 34χρονου στη Λεμεσό, στην παρουσία του και στην παρουσία 21χρονου και 18χρονης εντοπίστηκαν ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό ανάμεικτο με ποσότητα κάνναβης, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άγνωστης άσπρης ουσίας και ποσότητα κρυσταλικής ουσίας ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου. Επίσης, στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους μισού γραμμαρίου, για την οποία ο 21χρονος και η 18χρονη φέρονται να ομολόγησαν ότι είναι δική τους και συνελήφθησαν επίσης για αυτόφωρα αδικήματα.  
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 21χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 44 μικρές συσκευασίες, που περιείχαν άγνωστη  κρυσταλλική ουσία, συνολικού βάρους 40 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, 420  εργοστασιακές κροτίδες και 12 πυροτεχνήματα. Επίσης, εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του 21χρονου, ένα μοτοποδήλατο με διαγραμμένους τους αριθμούς πλαισίου και μηχανής, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι κλοπιμαίο. Παράλληλα, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, ότι ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14-16 Αυγούστου, 2014 στη Λεμεσό, όπου κλάπηκαν ένα αυτοκίνητο αξίας 30.000 ευρώ και δύο κυνηγετικά όπλα.  Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εντοπίστηκε το εν λόγω αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λεμεσό αλλά έφερε κλοπιμαίες πινακίδες εγγραφής. Η αστυνομία συνέλαβε και τους τρείς υπόπτους.

Σύνταξη : Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή : Αστυνομία

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:09

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.