Νίκος Παναγιώτου :"Κύριος ήρθα , κύριος φεύγω".

Τη δική του απάντηση δίνει ο Νίκος Παναγιώτου στα όλα λέχθηκαν  μετά την είδηση της απομάκρυνσής του από τον πάγκο του Ερμή.

O Κυπριος τεχνικός αναφέρει στη δηλωση του τα ακόλουθα :  

 

Ένα τέλειο, μοναδικό, ανεξίτηλο, απίστευτο οδοιπορικό έχει φτάσει στο τέλος του. Οι ημερομηνίες θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου και δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ. Χαρές, λύπες, πανηγυρισμοί, άγχη, ξενύχτια, στερήσεις και πάνω από όλα διακρίσεις: Το θεωρώ κυριότερο από όλα!Αυτό το οδοιπορικό άρχισε 16/10/2012 και ολοκληρώθηκε σήμερα 7/9/2014. Στο ποδόσφαιρο είναι καλό να κάνεις αυτοκριτική, όμως και ο κάθε ένας κρίνεται εκ των αποτελεσμάτων. Στον Ερμή Αραδίππου γράψαμε όλοι μαζί ιστορία. Άνοδος στην πρώτη κατηγορία και ακολούθως εκτόξευση... στο γκρουπ των μεγάλων: Με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια η ομάδα μας εξασφαλίζει την 4η θέση στον μαραθώνιο, προηγείται ένα αήττητο σερί 18 αγωνιστικών, ακολούθως φιναλιστ Κυπέλλου και η παρθενική μας εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και φορώντας τα "φτεροπόδαρα" ψηφίστηκα κορυφαίος προπονητής την περίοδο 2013-2014.

Μεσημεριάτικα της 7ης Σεπτεμβρίου 2014 πληροφορούμαι από τη διοίκηση του συλλόγου ότι "Είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ τη μετακίνηση μου σε ομάδα της αρεσκείας μου". Σάστησα, απόρησα, προβληματίστηκα, συγκινήθηκα, αλλά σεβάστηκα την απόφαση των ανθρώπων που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο, γράφοντας ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους συνεργάστηκα (διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, αφανείς συνεργάτες και τον υπέροχο κόσμο) και εάν με κάποιους υπήρξαν διαφωνίες, ήταν για το καλώς νοούμενο συμφέρον της ομάδας. Αυτό στην πορεία επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο.

Τις τελευταίες ώρες γράφονται, σχολιάζονται και λέγονται πάρα πολλά σχετικά με την απομάκρυνση μου από τον Ερμή. Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με καθαρό το μέτωπο. Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες στην άκρη, είναι κρίμα να θίγεται ο επαγγελματισμός ενός ανθρώπου (και ύστερα προπονητή) που για την τίμια δουλειά του, μιλάνε τα αποτελέσματα. Οι αριθμοί είναι εκεί και συνήθως στο ποδόσφαιρο λένε την αλήθεια.

Όσον αφορά στη φετινή ομάδα, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και φέτος υλοποιώντας τους στόχους της. Η ιστορία είναι δίκαιη με όλους. Δεν αδικεί κανένα…».

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:09

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.