Μάχη για μια θέση στον τελικό του US Open

Ημιτελικοί στο ταμπλό των γυναικών απόψε στο Αμερικανικό Οπεν.

Η Σουάι Πενγκ, έγινε μόλις η τρίτη Κινέζα μετά τις Λι και Ζιένγκ η οποία θα αγωνιστεί σε ημιτελικά σε γκραν σλαμ, στη 37η προσπάθεια της. Μπορεί ο τίτλος του φαβορί να ανήκει στην «αναγεννημένη» Καρολίν Βοσνιάκι, η Πενγκ όμως έδειξε και στους προηγούμενους αγώνες της ότι είναι έτοιμη για όλα.

Η Δανέζα, πρώην νούμερο ένα στον κόσμο, θα αγωνιστεί σε ημιτελικά μετά από τρία χρόνια, όταν και πάλι το 2011 έδωσε το παρών της στις «4» στη Νέα Υόρκη. Στους αγώνες με Σαράποβα και Εράνι, η Βοσνιάκι απέδειξε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρα της και αναμφίβολα θα παλέψει για την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό γκραν σλαμ. Η προιστορία πάντως είναι με το μέρος της καθώς απέναντι στην Ζιένγκ μετρά 5 νικες, ενώ γνώρισε την ήττα μόλις μια φορά στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση το 2007. Ο αγώνας θα αρχίσει στις εννέα και τριάντα ώρα Κύπρου.

Στον δεύτερο ημιτελικό, δύο ώρες αργότερα το νούμερο ένα Σερίνα Γουίλιαμς αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης Κατερίνα Μακάροβα. Η Ρωσίδα ήταν εντυπωσιακή στα μέχρι τώρα παιχνίδια της τόσο στο μονό όσο και στο διπλό και θα προσπαθήσει να απολαύσει την πρώτη της συμμετοχή σε ημιτελικό. Οσον για τη Σερίνα, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ένα χρόνο μετά την τελευταία της επιτυχία σε γκραν σλαμ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 16:30

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιος διενήργησε επίθεση εναντίον παραστρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ
05:33
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.