Σύνθημα νίκης από Τσόρι στον Ολυμπιακό, ενόψει Μάλμε

Κωδικός νίκη για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μάλμε στη Σουηδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προερχόμενοι από την εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτη, μόνο το 3ποντο είναι στο μυαλό παικτών και τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων.

Αυτό φάνηκε και διά στόματος του Τσόρι Ντομίνγκες, στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής της ελληνικής ομάδας για τη Σουηδία. Πάντως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του.

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την ήττα από τον Ατρόμητο κι αν έχει πεισμώσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, τοποθετήθηκε ως εξής: «Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια άσχημη μέρα και να χάσεις. Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε μόνο στην αναμέτρηση με τη Μάλμε».

Ο Μίτσελ πήρε 22 παίκτες μαζί του στην αποστολή και δεν έχει ακόμη ξεκάθαρο πλάνο μέσα του όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.

Μία 11άδα με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου, φαντάζει ως η επικρατέστερη, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις. Σαλίνο και Ντουρμπάζ, φλερτάρουν με το βασικό σχήμα.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπενίτες (νοκ άουτ για δύο εβδομάδες με θλάση,) Φουστέρ, Σιόβας, Γκαζαριάν και Ντοσεβί, με τους δύο τελευταίους να είναι εκτός λίστας της UEFA.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.