ΑΠΟΕΛ: Ετοιμο για την υπέρβαση στο 2ο ραντεβού στα "αστέρια", με τον Αγιαξ(21.45 ΓΣΠ)

Δεύτερο και άκρως καθοριστικό ραντεβού στα αστέρια για το ΑΠΟΕΛ.

Στο πλαίσιο του 6ου ομίλου, ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, τίθεται απόψε αντιμέτωπο στις 9 και 45 στο «καυτό» ΓΣΠ, με τον φημισμένο Αγιαξ, τον οποίο ο Γιώργος Δώνης έχρισε χθες φαβορί.

Οι πρωταθλητές μας γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας απέναντι στους πρωταθλητές Ολλανδίας, αλλά παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν στα ίσια το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο αν έρθει θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Αφενός αγωνιστικά θα διατηρήσει την ομάδα σε προοπτική διάκρισης(3η θέση) και θα προσδώσει τη μέγιστη δυναμική για τη συνέχεια και αφετέρου θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το σύλλογο, από οικονομικής πλευράς. Ένα εκατομμύριο ευρώ είναι το μπόνους νίκης και μισό, σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι ολοκλήρωσαν σε θαυμάσιο κλίμα χθες βράδυ την προετοιμασία τους, με το τακτικικό κομμάτι να είναι σε περίοπτη θέση.

Μέγιστος βαθμός αυτοσυγκέντρωσης, περιορισμών των λαθών στο ελάχιστο, άριστη μεσοαμυντική λειτουργία, αφού ο Αγιαξ είναι ικανότατη ομάδα στο επιθετικό κομμάτι , αξιοποίηση της ταχύτητας των επιθετικών της ομάδας στο «transition», αλλά και γενικότερα να βγάλει στο χορτάρι τις επιθετικές της αρετές, τα «θέλω» του Γιώργου Δώνη.

Εκτός πλάνων του Ελλαδίτη τεχνικού οι τραυματίες Παπάζογλου, Αλεξάνδρου και ο Ρίισε, τον οποίο έκρινε προφανώς ανέτοιμο.

Δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με το «τρένο», που σίγουρα θα έχει στο μυαλό του την ανεπανάληπτη κούρσα και την ασίστ στον Βαζέχα για το γκολ του Παναθηναϊκού επί του Αγιαξ το 95-96, στον ημιτελικό του κυπέλλου κυπελλούχων, να επαναφέρει στην 11άδα τα δυνατά του χαρτιά.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Ούρκο Πάρντο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σέρτζιο και στο αριστερό ο Αντωνιάδης. Αμορίν και Καρλάο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βινίσιους και Μοράϊς οι δύο ανασταλτικοί χαφ, με τον Γκόμες να είναι λίγο πιο μπροστά, σε ρόλο επιτελικού.

Στα «φτερά», δεξιά θα πάρει θέση ο Ντε Βινσέντι, αριστερά ο Αλωνεύτης και στην κορυφή της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα ο Σέρινταν, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει στο νήμα τη μάχη από τον Μαντούκα.

Σχηματισμός 4-5-1, που μπορεί να μετατρέπεται και σε 4-4-2, με την μετακίνηση του «Ντέβι» ως παρτενέρ του Ιρλανδού και, του Γκόμες στη δεξιά πτέρυγα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν τη δυναμική, γεμάτη παλμό στήριξη του κόσμου τους, στη δύσκολη προσπάθεια που έχουν ενώπιον τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν των 18 χιλιάδων έχουν εξασφαλισμένη θέση απόψε στις κερκίδες του ΓΣΠ, στην πλειοψηφία τους κάτοχοι των καρτών πακέτων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δαιτητής της αναμέτρης ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς.

Σε μία άλλη εξέλιξη στο ψεσινό δείπνο προς τιμήν του Αγιαξ, από πλευράς ΑΠΟΕΛ, τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος θα είναι και απόψε στο ΓΣΠ το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο αποψινός αγώνας, τηλεοπτικά από τη Συταβίζιον και ραδιοφωνικά από το τρίτο.

Εξάλλου τη δική της μάχη στις 16.00 στο ΓΣΖ, θα δώσει η ομάδα U19 του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Αγιαξ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του YouthLeague.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.