Αύριο η ακρόαση του Χρίστου Στυλιανίδη

Ο υποψήφιος  Κύπριος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον της Επιτροπής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες . Η ακρόαση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22.00 (ώρα Κύπρου).

Η ακρόαση θα αρχίσει με δεκαπεντάλεπτη εισαγωγική ομιλία του κ. Στυλιανίδη, ο οποίος στη συνέχεια θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των ευρωβουλευτών. Οι επιτροπές οφείλουν να ολοκληρώσουν την αξιολόγησή τους εντός 24 ωρών από την ακρόαση. Μπορούν να ζητήσουν γραπτώς πρόσθετες πληροφορίες από τον υποψήφιο.

Οι ακροάσεις πραγματοποιούνται προκειμένου να αξιολογηθεί η εμπειρία και οι ικανότητες των υποψήφιων Επιτρόπων. Η έκθεση αξιολόγησης κάθε υποψηφίου Επιτρόπου κατατίθεται στην Διάσκεψη των Προέδρων των κοινοβουλευτικών Επιτροπών και την Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ, η οποία στις 9 Οκτωβρίου συνεδριάζει για να αξιολογήσει τις ακροάσεις.

Στις 22 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφασίζει αν θα εγκρίνει ή όχι τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Νοεμβρίου.

Σύνταξη : Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

   

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.