ΑΠΟΕΛ: Δώνης-Αλωνεύτης έδωσαν σύνθημα νίκης

"Θα δώσουμε τα πάντα μαζί με τον κόσμο μας για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Άγιαξ που είναι φαβορί". Γιώργος Δώνης και Στάθης Αλωνεύτης, μίλησαν στο ίδιο μήκος κύματος, δίνοντας το στίγμα της αυριανής σπουδαίας αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο Ελληνας τεχνικός τόνισε:

"Μετά από ένα μεγάλο γεγονός στους ομίλους όπως ήταν ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα, ακολουθεί ένα ακόμη ωραίο γεγονός, το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ξέραμε από την αρχή ότι σε αυτό τον όμιλο οι πιθανότητες που έχουμε είναι λιγότερες απότις άλλες ομάδες και για να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας θα πρέπει να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς στα τρία ματς στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ολλανδίας που είναι το φαβορί. Η φιλοσοφία του Άγιαξ είναι πάντα ίδια, ανεξάρτητα από το ότι αλλάζει παίκτες. Παίζει επιθετικά και θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Θα έλεγα ότι είναι μεγαλύτερων απαιτήσεων σε σχέση με την Μπαρτσελόνα. Τότε ήμασταν πάντα πίσω από τη μπάλα έπρεπε να έχουμε καλές τοποθετήσεις στο δικό μας μισό. Αύριο οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες σε όλα τα πλάτη του γηπέδου, γιατί δεν θα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τέτοια κατοχή στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα'’.

‘’ Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν απέναντι στη Μπαρτσελόνα λέγαμε ότι θα ισορροπούσαμε την κατοχή, δεν θα ήμασταν ρεαλιστές. Κι εδώ όταν αντιμετωπίσουμε εδώ την Μπαρτσελόνα, η κατοχή της δεν μπορεί να πέσει από το 65%. Ο Άγιαξ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι Μπαρτσελόνα. Γι' αυτό εμείς πρέπει να το ισορροπήσουμε. Η κατοχή βέβαια δεν λέει πολλά μερικές φορές. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις φάσεις’’.

Από την πλευρά του ο Στάθης Αλωνεύτης υπογράμμισε: "Συμφωνώ με ό,τι είπε ο προπονητής. Έχουμε δύσκολο αντίπαλο, πρωταθλητής Ολλανδίας, με νεαρά παιδιά που και αυτά θέλουν να περάσουν. Ίσως είναι άπειροι στο θεσμό, αλλά είνα πολύ καλοί ατομικά και ομαδικά. Και εμείς παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα από τον κόσμο μας, τον 12ο παίκτη μας. Όπως και αυτοί, έτσι κι εμείς έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα για να πάρουμε κάτι καλό. Εύχομαι να περιορίσουμε τα λάθη, κι εγώ και όλη η ομάδα. Να κάνουμε όσο το δυνατόν τέλειο ματς για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Εκ μέρους μου και των συμπαικτών μας να είστε βέβαιοι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να το απολαύσει ο κόσμος. Όλοι ξέρουμε ότι τέτοια ματς είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.Για μένα το καλύτερο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο.’’

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 16:00

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.