Αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ: Εξάρα η Μπάρτσα, πεντάρα ο Αγιάξ, ακόμη μια ισοπαλία για Παρί

Εξάρα για την «Μπάρτσα» με το Μέσι να ξεπερνά τα 400 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Οι «μπλαουγκράνα» μετά την ισοπαλία με την Μάλαγα επέστρεψαν στις επιτυχίες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νειμάρ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

Η Μπαρτσελόνα έριξε εξάρα στην Γρανάδα στο "Καμπ Νόου", με χατ-τρικ του Νεϊμάρ, δύο γκολ του Μέσι και ένα του Ράκιτιτς. Ο Βραζιλιάνος έφτασε έτσι 6 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Αργεντινός τα 5. Ο Μέσι μάλιστα με το πρώτο του γκολ έφτασε τα 400 στην επαγγελματική του καριέρα. Η ομάδα της Καταλωνίας είναι στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 4-0 της Σεβίλλης. Ο Άγιαξ νίκησε 5-2 στην έδρα της Μπρέντα, με τον Σίγκθορσον, να πετυχαίνει χατ τρικ, ενώ συνεχίζει να έχει απώλειες στο γαλλικό πρωτάθλημα η Παρί. Η απουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κόστισε για την Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τουλούζ (1-1), έχοντας σκόρερ τον 21άχρονο Κριστόφ Μπαεμπέκ,

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για υποβολή ενστάσεων
09:20
Στις 21:00 η πρώτη δημοσκόπηση του ΡΙΚ για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου
09:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.