Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτετ

Εύκολα πήρε νίκη και στην 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι. Θετικά αποτελέσματα, αλλά με πολύ κόπο για τις δύο του Μάντσεστερ, τη Σίτι και τη Γιουνάϊτετ.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενήθηκε από τη Χαλ και παρά το γεγονός πως με τη συμπλήρωση 11 λεπτών αγώνα είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Αγουέρο και Τζέκο, βρέθηκε ξαφνικά στην ισοπαλία, με αυτογκόλ του Μανγκαλά (21') και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ερνάντεζ (32') με τον Γάλλο αμυντικό των «πολιτών» να ευθύνεται...Ευτυχώς για την ομάδα του Πελεγκρίνι, ο Τζέκο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 68ο και ο Λάμπαρντ στο 87ο λεπτό, διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 που ήρθε με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία για τη Σίτι, απ' ότι φανερώνει.

Η «αιώνια» αντίπαλος των Πρωταθλητών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπερασπίστηκε το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ για μισή ώρα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γουέιν Ρούνεϊ που εν ψυχρώ κλώτσησε τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ στο 59'. O Άγγλος φορ, μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν οι σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων», ενώ για τα «σφυριά» είχε βρει το δρόμο για τα δίχτυα ο Ντιαφρά Σακό. Στις καθυστερήσεις, οι Λονδρέζοι είδαν τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι και να μην μετράει ποτέ το γκολ του Νόλαν.

Η πρωτοπόρος Τσέλσι συνεχίζει το... βιολί της, ακόμα και σε μέρα που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Πήρε νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, με τους Όσκαρ, Ντιέγκο Κόστα και Γουίλιαν να χρίζονται σκόρερ και τον τελευταίο να ξεχωρίζει σε ολόκληρο το ματς.

Δύο από τα καλύτερα γκολ της σεζόν σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την ΚΠΡ με τους Πελέ και Όστιν να «μαγεύγουν», αλλά τους «αγίους» να παίρνουν ακόμα ένα «τρίποντο» με το υπέρ τους 2-1.

Στο 0-0 έμειναν Σάντερλαντ και Σουόνσι, με τους «κύκνους» να αγωνίζονται με αριθμητικό μειονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Ράνχελ στο 81', ενώ, η Κρίσταλ Πάλας πήρε τους τρεις βαθμούς από το ματς με τη Λέστερ, χάρη στο τελικό 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 27/9

Λίβερπουλ – Έβερτον 1-1

(63' Τζέραρντ – 90' + 1' Γιαγκέλκα)

Τσέλσι – Άστον Βίλα 3-0

(7' Όσκαρ, 59' Κόστα, 79' Γουίλιαν)

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 2-0

(51' Κάμπελ, 54' Γέντινακ)

Χαλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-4

(7' Αγουέρο, 11', 68' Τζέκο, 87' Λάμπαρντ – 21' αυτ. Μανγκαλά, 32' πεν. Ερνάντεζ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 2-1

(5' Ρούνεϊ 59' αποβολή, 22' Φαν Πέρσι – 37' Σακό)

Σαουθάμπτον – ΚΠΡ 2-1

(54' Μπέρτραντ, 68' Πελέ – 66' Όστιν)

Σάντερλαντ – Σουόνσι 0-0

(81' αποβολή Ράνχελ)

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.