ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ: Οι δηλώσεις Δώνη και Πέτεφ

 

Μπορεί να παίξει καλύτερα ο ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το 0-0 με την ΑΕΛ,

δήλωσε όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ  δήλωσε:

"Είναι το τέταρτο παιχνίδι σε ένα μικρό διάστημα και πάμε για το πέμπτο την Τρίτη. Είμαι ευχαριστημένος γενικά για την σοβαρότητα των παικτών μου. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, είχαμε καλές φάσεις. Η ΑΕΛ προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΛ έχτιζε ψυχολογία, δεχθήκαμε περισσότερη πίεση. Σ’ αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε απλά να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές ναι μεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά αυτό που παρατηρείται είναι ότι δεν έχουμε ηρεμία σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Είναι ένα κομμάτι που χαλάει το ρυθμό μας και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να το βελτιώσουμε. Το παιχνίδι θα είναι το πέμπτο μας σε 16 μέρες, θέλουμε να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα, θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι απ’ όλα όσα δώσαμε ως τώρα".

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία παρουσιάστηκε ο ΙβάΙλο Πέτεφ.

 "Δεν έγινε πολύ καλό παιχνίδι, υπήρχαν μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοραρούμε. Κάναμε λιγότερα λάθη στην αμυντική γραμμή από το περασμένο παιχνίδι. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε, κάθε μέρα θα δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι. Ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Εύχομαι στο ΑΠΟΕΛ καλή συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ
05:45
18 Απριλίου
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.