Ερωτηματικά της ΣΥΤΥΡΙΚ για την ενοικίαση των "OB"

Το Γενικό Συμβούλιο της Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ εκφράζει δυσαρέσκεια για την ενέργεια της Διεύθυνσης να ενοικιάσει το αυτοκίνητο εξωτερικών μεταδόσεων του ΡΙΚ σε ιδιωτική εταιρεία για παραγωγή αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς τη συμμετοχή του προσωπικού του ιδρύματος.

Σε ανακοίνωση η Συντεχνία αναφέρει ότι εύλογα δημιουργείται ανησυχία από την κίνηση αυτή της Διεύθυνσης καθώς θέση τους είναι ότι το αυτοκίνητο και το προσωπικό του ΡΙΚ πρέπει να «πηγαίνουν» μαζί.

Η Συντεχνία αναφέρει ακόμα ότι έγινε δέκτης παραπόνων από εργαζόμενους του ΡΙΚ οι οποίοι προσεγγίστηκαν με στόχο να εργαστούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής αυτής και διερωτάται πως γίνεται να ενοικιάζεται το αυτοκίνητο, να μην θέλουν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό του Ιδρύματος αλλά παράλληλα να θέλουν ανθρώπους του ΡΙΚ για να επιβλέπουν και να βοηθούν;

Θα προσφέρουμε στους ιδιώτες την τεχνογνωσία μας αλλά και δωρεάν υπηρεσία με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη, διερωτάται η συντεχνία εγείροντας ερωτηματικά για τη συμφωνία που έχει γίνει.

Η ΣΥΤΥΡΙΚ ζητεί διαφάνεια αναφέροντας ότι κατανοεί και γνωρίζει ότι η Διεύθυνση είναι νομικά υπεύθυνη και μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του ιδρύματος αλλά από την άλλη, πρέπει να κρατούνται και κάποιες αρχές και να μην ισοπεδώνονται όλα στο βωμό του χρήματος.

Θέτοντας το ερώτημα πόσα βγάζει το ΡΙΚ από αυτή τη συμφωνία και εγείροντας ερωτηματικά για την ασφάλεια του εξοπλισμού η ΣΥΤΥΡΙΚ επισημαίνει ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για εξοικονομήσεις.

“Εδώ και μήνες, προσθέτει στην ανακοίνωση, φωνάζουμε για αναδιάρθρωση και να δοθεί ένα τέρμα στις εξωτερικές παραγωγές αλλά κανείς δεν ακούει.

Η ΣΥΤΥΡΙΚ ζητά να αλλάξει εδώ και τώρα η συμφωνία και να συμμετέχει το προσωπικό του ΡΙΚ στην παραγωγή των αγώνων.

Πηγή: ΣΥΤΥΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

02 Μαρτίου
Εγκρίθηκαν οι κυρώσεις κατά τεσσάρων προσώπων στη Ρωσία για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
17:25
Ντόμινικ Ράαμπ:Σημείο εκκίνησης το μοντέλο μιας διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας
17:15
Ανησυχούν Υπουργός Υγείας και Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή
17:08
Αυτά είναι τα σημεία δειγματοληψίας rapid test για την Τετάρτη (03/03)
16:54
Στο 7,6% η ανεργία το 2020
16:49
Συνεδριάζει αύριο η εκτελεστική της ΚΟΠ για το θέμα των ξένων διαιτητών
16:34
Ζωντανά από το ΡΙΚ το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου
16:06
Τρείς αγώνες για την Εθνική Αντρών
16:01
Συνάντηση με τον ηθοποιό Ανδρέα Φυλακτού, είχε η υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.
15:53
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τα μονοκλωνικά αντισώματα "Ρεγκν-cov2", μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ασθενών
15:45
Απαντητική επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, απέστειλε ο πρόεδρος Αναστασιάδης
15:34
Β. Παπαδόπουλος: "Το ΑΚΕΛ διεξάγει προεκλογική εκστρατεία εκτοξεύοντας ύβρεις και λάσπη"
15:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand